Ήθελε επιθετικό, αφού η θέση «φώναζε» εδώ και καιρό και η Καλλονή με την πέμπτη της μεταγραφή...

«Χτύπησε» με Καζάκη!

17/08/2012 - 14:45

Την πέμπτη της επίσημη μεταγραφή (έχουν προηγηθεί αυτές των Γιόνδη, Κώτσιου, Κονζάλες, Σερφά) ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛΚ, με την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού της Ξάνθης, Βλάση Καζάκη, έναν παίκτη που, όπως είχε γράψει το «Ε», αποτελούσε διακαή πόθο του τεχνικού της ομάδας Τίμου Καβακά, ώστε να καλυφθεί και η θέση του επιθετικού που ήταν κενή.

Την πέμπτη της επίσημη μεταγραφή (έχουν προηγηθεί αυτές των Γιόνδη, Κώτσιου, Κονζάλες, Σερφά) ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛΚ, με την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού της Ξάνθης, Βλάση Καζάκη, έναν παίκτη που, όπως είχε γράψει το «Ε», αποτελούσε διακαή πόθο του τεχνικού της ομάδας Τίμου Καβακά, ώστε να καλυφθεί και η θέση του επιθετικού που ήταν κενή.

Το φλερτ ποδοσφαιριστή και ομάδας κρατούσε σε αγωνία τις τελευταίες μέρες και τις δύο πλευρές, αφού ο παίκτης ήθελε να πάει σε μια ομάδα της αρέσκειας του και η Καλλονή να κλείσει τη μαύρη τρύπα που υπήρχε εδώ και καιρό στην επιθετική της γραμμή. Ο Καζάκης απέρριψε προτάσεις που του είχαν γίνει από Πιερικό, Πανσερραϊκό και Νίκη Βόλου και προτίμησε την καλύτερη και συμφέρουσα πρόταση που του έκανε ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Μιχαλάκης, απαντώντας θετικά την ημέρα της γιορτής της Παναγίας. Το «ναι» του ποδοσφαιριστή έφερε χαμόγελα σε όλους στο Καρπενήσι, καθώς ο παίκτης μπορεί να δώσει λύση στην επίθεση και η Καλλονή να βρει το δικό της γκολτζή.

Ποιος είναι…
Ο Βλάσης Καζάκης γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου του 1983 στην Κομοτηνή και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ξάνθη, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Εθνικό Π., Ατρόμητο και Πανθρακικό. Μετρά συνολικά 207 συμμετοχές με συγκομιδή τερμάτων 21.

Η επαγγελματική του καριέρα με αριθμούς είναι η εξής:
2002-03 Ξάνθη (11 συμμετοχές ), 2003-04 Ξάνθη (17 συμμ., 1 γκολ), 2004-05 Ξάνθη (16 συμμ., 2 γκολ), 2005-06 Ξάνθη (22 συμμ., 2 γκολ), 2006-07 Ξάνθη (17 συμμ., 2 γκολ), 2007-08 α΄ Ξάνθη (4 συμμ.), 2007-08 β΄ Εθνικός Π. (21 συμμ., 5 γκολ), 2008-09 α΄ Εθνικός Π. (13 συμμ., 4 γκολ), 2008-09 β΄ Ατρόμητος (16 συμμ., 1 γκολ), 2009-10 Πανθρακικός (28 συμμ., 1 γκολ), 2010-11 α΄ Πανθρακικός (12 συμμ. ), 2010-011 β΄ Ξάνθη (10 συμμ., 3 γκολ), 2011-12 Ξάνθη (20 συμμ.)

Υπογράφει ο Σωτηρίου
Οι υπογραφές απομένουν ώστε να ανακοινωθεί και επίσημα ο γκολκίπερ Δημήτρης Σωτηρίου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λάρισα. Ο γκολκίπερ ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα προετοιμασίας στο Καρπενήσι και μάλιστα χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή του στο φιλικό με τη Νίκη Βόλου, αντικαθιστώντας το Μάππα. Ο Σωτηρίου που είναι εντυπωσιασμένος από το νέο του περιβάλλον, θα αποτελεί μαζί με τους Μάππα και Γόμο, το τρίο των γκολκίπερ της Καλλονής. Ο Σωτηρίου τη χρονιά που πέρασε, έπαιξε στα περισσότερα παιχνίδια και μάλιστα ήταν από τους διακριθέντες της Λάρισας.

Ο Τίμος Καβακάς τις τελευταίες μέρες πάντως, έκανε δοκιμές παικτών μήπως βρει κάτι ξεχωριστό, αλλά η επιμονή του αυτή δεν έφερε αποτέλεσμα, αφού δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από τις δοκιμές. Συγκεκριμένα έκοψε και τους τρεις ποδοσφαιριστές που είδε, το Βραζιλιάνο, τον Καμερουνέζο και το Γερμανό, οι οποίοι δεν έπεισαν με την αγωνιστική τους απόδοση και αναμενόταν χθες να αποχωρήσουν από το αθλητικό κέντρο. Τέλος, έμφαση στην τακτική και στις στημένες φάσεις περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα, ενώ χθες το βράδυ αναμενόταν να απαντήσει η Νίκη Βόλου στην πρόταση της ΑΕΛΚ για φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά στο Βόλο. Αν πραγματοποιηθεί το φιλικό, η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει από το Καρπενήσι το Σάββατο, διαφορετικά θα επιστρέψει τη Δευτέρα στη βάση της.

Σύντομα έτοιμος
Σε ένα περίπου μήνα, όταν με το καλό ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα είναι έτοιμος από αγωνιστικής πλευράς ο Γαλλοαλγερινός αμυντικός της ΑΕΛΚ,   Ουαλίντ Σερφά, ο οποίος προετοιμάζεται μαζί με τους νέους του συμπαίκτες στο Καρπενήσι.

Ο νεοαποκτηθείς μπακ παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛ Καλλονής και αναφέρθηκε στις έως τώρα εντυπώσεις του από την ομάδα της Λέσβου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey