Τον Ουαλίντ Σερφά απέκτησε η ΑΕΛΚ, κάνοντας την 4η μεταγραφή του καλοκαιριού

Ενίσχυση στην άμυνα

11/08/2012 - 16:13

Η θέση του πλάγιου αμυντικού είχε μείνει κενή εδώ και μέρες στην ομάδα τής ΑΕΛΚ, μετά την αποχώρηση των Μήτση και Προβατίδη. Έτσι, μετά από ενέργειες της διοίκησης και του προέδρου, Νίκου Μιχαλάκη, η ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου αμυντικού Ουαλίντ Σερφά, ενός ποδοσφαιριστή που σίγουρα με την εμπειρία του θα βοηθήσει την αμυντική γραμμή της ομάδας και αποτελεί μια αξιόλογη προσθήκη.

Η θέση του πλάγιου αμυντικού είχε μείνει κενή εδώ και μέρες στην ομάδα τής ΑΕΛΚ, μετά την αποχώρηση των Μήτση και Προβατίδη. Έτσι, μετά από ενέργειες της διοίκησης και του προέδρου, Νίκου Μιχαλάκη, η ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου αμυντικού Ουαλίντ Σερφά, ενός ποδοσφαιριστή που σίγουρα με την εμπειρία του θα βοηθήσει την αμυντική γραμμή της ομάδας και αποτελεί μια αξιόλογη προσθήκη. Ο 26χρονος αμυντικός είναι αδελφός του Σοφιάν Σερφά, που προσφάτως ανακοινώθηκε από τον Πανθρακικό και έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της πατρίδας του, την Αλζέρ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Καλλονής ξεκίνησε από τις ακαδημίες τής Τουλούζ, ενώ την περίοδο 2006 - 2007 πήρε συμμετοχές με την πρώτη ομάδα στη Ligue 1. Στη Γαλλία έχει αγωνιστεί και για λογαριασμό τής Tours F.C..

Τον Αύγουστο του 2008 μετακόμισε στην Ισπανία για την Gimnàstic de Tarragona, ενώ έπειτα από ενάμιση χρόνο πήρε μεταγραφή στην Girona F.C.. Τον Ιανουάριο του 2011 υπέγραψε συμβόλαιο στην Albacete Balompié, ενώ τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς βρέθηκε στην Αλγερία και την MC Alger. Ο Σερφά αναμένεται να πάει στο Καρπενήσι τις επόμενες μέρες για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και να ξεκινήσει προετοιμασία με τους νέους του συμπαίκτες.

Ο Σερφά είναι ο δεύτερος Γάλλος μετά το Μαμαρί Τραορέ που έχει στη δύναμή της η ΑΕΛΚ, και η τέταρτη μεταγραφή του καλοκαιριού μετά τους Γιόνδη, Γκονζάλες και Κώτσιο. Επόμενη κίνηση, η απόκτηση ενός γκολκίπερ και ενός επιθετικού. Κατά τα άλλα, ο Καβακάς προετοιμάζει την ομάδα του στο Καρπενήσι με διπλές προπονήσεις και το ευχάριστο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey