Να επισκευαστεί το γήπεδο ζητούν στον Αετό Λουτρών, ώστε να μπορεί να διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας

Ζητώντας βοήθεια

11/08/2012 - 16:09

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται το γήπεδο των Λουτρών και οι άνθρωποι της ομάδας δηλώνουν στο «Ε» ότι ο χώρος έχει εγκαταλειφτεί από τη δημοτική αρχή.

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται το γήπεδο των Λουτρών και οι άνθρωποι της ομάδας δηλώνουν στο «Ε» ότι ο χώρος έχει εγκαταλειφτεί από τη δημοτική αρχή.

Τα ξερά χόρτα έχουν περιβάλει τις γύρω άκρες του γηπέδου, ενώ προβλήματα εντοπίζονται και στα προστατευτικά κάγκελα, τα οποία έχουν λειώσει από τη σκουριά. Μάλιστα, ένα μέρος τους έχει ξηλωθεί και σε περίπτωση που τώρα γινόταν επίσημο παιχνίδι, η Ε.Π.Σ.Λ. δε θα έδινε άδεια διεξαγωγής του αγώνα, ενώ σίγουρα αρνητικός θα ήταν και ο εκάστοτε διαιτητής.

Όλα αυτά ανησυχούν τους κατοίκους των Λουτρών και ακόμη περισσότερο τους παράγοντες της ομάδας, που βλέπουν το γήπεδό τους να καταστρέφεται σιγά - σιγά. Όπως τονίζει ο πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Λουτρών και σημερινός παράγοντας της ομάδας, Βασίλης Μαμώλης, τα προβλήματα του γηπέδου έχουν αναφερθεί στους αρμοδίους του Δήμου Λέσβου, απ’ όπου και ζητήθηκε άμεση λύση. «Τα προβλήματα που έχει αυτήν τη στιγμή το γήπεδο, είναι η κακή καθαριότητα του χώρου, με τα χόρτα που δεν έχουν κοπεί.

Οφείλω να ομολογήσω πως ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, συνάδελφος και φίλος, Ηλίας Κουνιαρέλλης, είχε στείλει ένα συνεργείο, το οποίο όμως δεν έκανε σωστά τη δουλειά του, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα με τα ξερά χόρτα», τονίζει ο κ. Μαμώλης και συνεχίζει: «Απαραίτητα πρέπει να γίνει καθαρισμός και να κολληθούν τα σπασμένα προστατευτικά κάγκελα της εσωτερικής περίφραξης και να συντηρηθούν τα αποδυτήρια του γηπέδου, τα οποία χρειάζονται ελαιοχρωματισμό. Επίσης πρέπει να γίνει επισκευή των δικτύων παροχής νερού για τις ντουζιέρες, να βαφτούν τα καθίσματα στις κερκίδες, για να κάθεται ο κόσμος ανθρώπινα όταν έρχεται στο γήπεδο.»

Όπως ο ίδιος σημείωσε, παράλληλα, τα παραπάνω ζητήματα έχουν κατατεθεί και εγγράφως στη δημοτική αρχή, και αναμένεται απάντηση και λύση. «Εμείς θέλουμε ο Αετός να ξαναβρεί τον παλιό του καλό εαυτό και να μπορέσει να ξαναπετάξει, και το γήπεδο να κοσμεί το χωριό μας», κατέληξε ο κ. Μαμώλης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey