Μεταγραφές και σχεδιασμοί για τις ομάδες των τοπικών κατηγοριών της Λέσβου

Τοπικά νέα

10/08/2012 - 15:28

Τις πρώτες μεταγραφικές της κινήσεις πραγματοποίησε η ομάδα της Αναγέννησης Γέρας μετά την απόκτηση των αδελφών Λευτέρη και Ραφαήλ Κουκούλη, ενισχύοντας με τον καλύτερο τρόπο τις γραμμές του συλλόγου. Ο Λευτέρης πέρυσι ήταν από τους βασικούς στον Αετό και παίζοντας από τη θέση του αμυντικού, υπήρξε ιδιαίτερα σημαντικός για την ομάδα του. Από την πλευρά του, ο Ραφαήλ ήταν από τους βασικούς στη Δόξα Πλαγιάς και από τη θέση του μεσοεπιθετικού έχει ιδιαίτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Αναγέννηση Γέρας
Απέκτησε τα αδέλφια Κουκούλη
Τις πρώτες μεταγραφικές της κινήσεις πραγματοποίησε η ομάδα της Αναγέννησης Γέρας μετά την απόκτηση των αδελφών Λευτέρη και Ραφαήλ Κουκούλη, ενισχύοντας με τον καλύτερο τρόπο τις γραμμές του συλλόγου. Ο Λευτέρης πέρυσι ήταν από τους βασικούς στον Αετό και παίζοντας από τη θέση του αμυντικού, υπήρξε ιδιαίτερα σημαντικός για την ομάδα του. Από την πλευρά του, ο Ραφαήλ ήταν από τους βασικούς στη Δόξα Πλαγιάς και από τη θέση του μεσοεπιθετικού έχει ιδιαίτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Η καταγωγή των δύο παιδιών είναι από τον Παπάδο της Γέρας, όμως ποτέ στο παρελθόν δεν αγωνίστηκαν στην ομάδα του χωριού τους, προτιμώντας να φορούν τη φανέλα άλλων ομάδων. Ήρθε πλέον η στιγμή να το κάνουν, με την ομάδα να θέτει πια υψηλούς στόχους εν όψει τής σαιζόν που έρχεται. Ο τρίτος αδελφός τους, ο Γιώργος, για την ώρα παραμένει στη Δόξα Πλαγιάς.

 


Αστέρας Ιππείου
Με Παλλιβάνη ξανά στον πάγκο
Ο Παναγιώτης Παλλιβάνης ήταν ο άνθρωπος που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε τη χρονιά που πέρασε, ο Αστέρας Ιππείου να μπει στον όμιλο της ανόδου, χωρίς να έχει καμμία σημασία το γεγονός πως δεν μπόρεσε να διακριθεί τελικά. Έτσι ο κ. Παλλιβάνης τυγχάνει της αμέριστης υποστήριξης της διοίκησης της ομάδας, η οποία του έδωσε για ακόμη μια χρονιά το χρίσμα του προπονητή, δείχνοντας ότι πιστεύει σε εκείνον και το έργο του. Ο ίδιος έχει και άλλο λόγο να χαίρεται, καθώς πριν από λίγες μέρες παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Κατερίνα, και το «Ε» τους εύχεται κάθε ευτυχία. Σκοπός του φιλόδοξου προπονητή είναι να οδηγήσει την ομάδα σε ακόμη περισσότερες επιτυχίες. Σε αυτό θα έχει κοντά του όλη τη διοίκηση, που θα τον στηρίξει, φέρνοντας παίκτες που θα του δώσουν πολλές επιλογές. Από τα πρώτα ονόματα παικτών που έφτασαν στον Αστέρα, ήταν εκείνο του τερματοφύλακα Βασίλη Κοκκαλέλη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Όλυμπο.

 

Αλκιβιάδης
Τα βρήκε με Αραμπατζή
Τις υπηρεσίες του στον πάγκο του Αλκιβιάδη θα συνεχίσει να προσφέρει ο τεχνικός Ντόρης Αραμπατζής, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας και θα συνεχίσει το έργο του. Ο κ. Αραμπατζής θα προσπαθήσει με το υπάρχον υλικό να φτιάξει ένα δυνατό σύνολο, αφού - όπως δηλώνον οι παράγοντες του Αλκιβιάδη - φέτος θα κινηθούν σε σχετικά στενά οικονομικά πλαίσια.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey