Φώτης Αλεξανδρής:Ο πρώην ισχυρός άντρας του Διαγόρα τονίζει πως δε θα εμπλακεί στα κοινά της ομάδας

«Η απόφασή μου είναι οριστική»

09/08/2012 - 15:06

Την απόφασή του για οριστική αποχώρηση από τον προεδρικό θώκο του Διαγόρα Αγ. Παρασκευής ξεκαθάρισε μιλώντας στο «Ε» ο Φώτης Αλεξανδρής.

Την απόφασή του για οριστική αποχώρηση από τον προεδρικό θώκο του Διαγόρα Αγ. Παρασκευής ξεκαθάρισε μιλώντας στο «Ε» ο Φώτης Αλεξανδρής.


Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, φανερά ενοχλημένος από τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αναλαμβάνει και φέτος καθήκοντα στο σύλλογο, μιλώντας στο «Ε» τόνισε: «Όσο και αν ορισμένοι επιδιώκουν να με εμπλέξουν με τα διοικητικά του Διαγόρα, τους λέω ότι είναι γελασμένοι. Δεν πρόκειται πλέον να ενασχοληθώ με τα κοινά της ομάδας, παρά την αγάπη που έχω για αυτήν, και τα όσα λέγονται και γράφονται για το άτομό μου είναι σενάρια φαντασίας.

Ορισμένοι καλοθελητές, χωρίς να με ρωτήσουν, διαδίδουν αριστερά και δεξιά ότι θα συνεχίσω να προσφέρω στην ομάδα και τη χρονιά αυτή, και όλα αυτά δε σας το κρύβω ότι με ενοχλούν. Έχω πάρει την απόφασή μου από το τέλος της περασμένης χρονιάς ότι δεν επιθυμώ την παρουσία μου στα διοικητικά της ομάδας. Εύχομαι αυτοί που θα μπουν μπροστά, να μπορέσουν να οδηγήσουν την ομάδα στο σωστό δρόμο.»


Στο σύλλογο τώρα, τρέχουν να οργανώσουν την ομάδα για να την κατεβάσουν στο πρωτάθλημα της νέας σαιζόν και να διαψεύσουν της Κασσάνδρες που μιλούν ακόμη και για αποχώρηση του ιστορικού Διαγόρα από το πρωτάθλημα, λόγω οικονομικών δυσκολιών. Η φυγή του προπονητή, Νίκου Μάτα άνοιξε νέα πληγή στην ομάδα, που πρέπει τώρα να ψάξει το διάδοχό του. Το καλό στην περίπτωση αυτή είναι ότι σχεδόν ο περσινός κορμός των παικτών παραμένει και ο Διαγόρας με το υπάρχον υλικό που διαθέτει, μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του τοπικού πρωταθλήματος, αρκεί να γίνουν μία ή δύο προσθήκες που θα ενισχύσουν το ρόστερ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey