Τη διεξαγωγή φιλικού με την ΑΕΚ θα ζητήσει η ΑΕΛΚ

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στην προετοιμασία

08/08/2012 - 14:22

Έκπληκτοι έμειναν στην Καλλονή από το Αθλητικό Κέντρο του Καρπενησίου, το οποίο τούς φιλοξενεί για τη βασική προετοιμασία της ομάδας.

Έκπληκτοι έμειναν στην Καλλονή από το Αθλητικό Κέντρο του Καρπενησίου, το οποίο τούς φιλοξενεί για τη βασική προετοιμασία της ομάδας.


Χθες οι προπονήσεις ήταν διπλές, με τον Τίμο Καβακά να συνεχίζει το πρόγραμμα που ακολουθούσε και τις 15 μέρες που η ΑΕΛΚ έκανε την προπόνησή της στη Μυτιλήνη, δηλαδή ασκήσεις pressing και τακτικής, ενώ το χθεσινό πρόγραμμα περιείχε και ασκήσεις με την μπάλα.


Ο κ. Καβακάς, μιλώντας με θαυμασμό για τις ιδανικές συνθήκες που επικρατούν στο Καρπενήσι, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής του συνομιλίας με άνθρωπο της διοίκησης τόνισε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος. Το πρόγραμμα της ομάδας δε θα κυλήσει σε αυτούς τους ρυθμούς, καθώς όσο θα περνούν οι μέρες, ο ρυθμός και η ένταση θα ανεβαίνουν.


Σε ό,τι αφορά στον Πολωνό Ράφαλ Κουγιάβα, τον οποίο τα Μ.Μ.Ε. της χώρας του ήθελαν στην Καλλονή, η ΠΑΕ από την πλευρά της δηλώνει πλήρη άγνοια επί του θέματος. «Έχουμε βολιδοσκοπήσει αρκετούς παίκτες, όμως περιμένουμε λίγο ακόμη πριν κινηθούμε», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Καλλονής, Κώστας Παπαδόπουλος.


Το πρώτο της φιλικό η ΑΕΛΚ θα το δώσει στις 11 Αυγούστου, κόντρα στη Νίκη Βόλου, ενώ ένα φιλικό-έκπληξη ακούγεται ότι έρχεται για να ταράξει τα νερά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΛΚ έκανε επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ, καλώντας την στη Μυτιλήνη στις αρχές Σεπτεμβρίου. Εκείνη την περίοδο η σπουδαία ομάδα δε θα έχει υποχρεώσεις στη Super League, λόγω των παιχνιδιών της Εθνικής, και συνεπώς ένα τέτοιο σενάριο δε μοιάζει ιδιαίτερα απίθανο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey