Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ξεκινάει η ΑΕΛΚ, ενώ αναμένονται άλλες δυο - τρεις προσθήκες

Αναχωρεί για το Καρπενήσι

04/08/2012 - 16:25

Στο Αθλητικό Κέντρο του Καρπενησίου θα χτισθεί η νέα ομάδα τής ΑΕΛΚ, η οποία αναχωρεί αύριο ακτοπλοϊκώς για τον Πειραιά και από εκεί οδικώς θα μεταβεί στον τόπο της προετοιμασίας της, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20 Αυγούστου.

Στο Αθλητικό Κέντρο του Καρπενησίου θα χτισθεί η νέα ομάδα τής ΑΕΛΚ, η οποία αναχωρεί αύριο ακτοπλοϊκώς για τον Πειραιά και από εκεί οδικώς θα μεταβεί στον τόπο της προετοιμασίας της, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20 Αυγούστου.

Όλες τις επόμενες μέρες, ο προπονητής της ομάδας, Τίμος Καβακάς, και οι συνεργάτες του θα ετοιμάσουν την ομάδα, που θα παίξει στο Πρωτάθλημα της Football League την ερχόμενη χρονιά με σκοπό να είναι πρωταγωνίστρια.

Μαζί του ο αξιόλογος τεχνικός θα έχει όλους τους παίκτες του και φυσικά θα περιμένει και τις άλλες προσθήκες που ετοιμάζει η διοίκηση και ο πρόεδρος Νίκος Μιχαλάκης. Στην ΑΕΛΚ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προστεθούν ένας γκολκίπερ, ένας πλάγιος αμυντικός και ένας επιθετικός κορυφής. Με αυτές τις μεταγραφές θα ολοκληρωθεί το ρόστερ τής ΑΕΛΚ. Αυτό που σίγουρα έχει ικανοποιήσει τους διοικούντες, είναι ότι ο Καβακάς δίνει έμφαση σε κάθε προπόνηση στην τακτική και στο πρέσσινγκ, κάτι που έλειπε από τις προπονήσεις με τους προηγούμενους τεχνικούς. Αν οι παίκτες ανταποκριθούν σωστά, η Καλλονή φέτος θα είναι ένα ευέλικτο, γρήγορο και αποτελεσματικό σύνολο.

Στηρίζει Διαμαντίδη
Ιδιαίτερα αξιέπαινη και συγκινητική είναι η πρωτοβουλία τής ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής να υποστηρίξει οικονομικά το νεαρό παλαιστή του Άτλαντα Μυτιλήνης Βασίλη Διαμαντίδη για τους αγώνες του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Το ζήτημα που αναδείχθηκε μέσω του «Ε», συγκίνησε τη διοίκηση της Καλλονής, που αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό του αθλητή, δείχνοντας ακόμη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο.

Μάλιστα, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής, ως αρωγός κάθε προσπάθειας που εκπορεύεται από την ευγενή άμιλλα του αθλητισμού και την προοπτική διάκρισης της Λέσβου μας, στηρίζει τον αθλητή ελληνορωμαϊκής πάλης Βασίλη Διαμαντίδη. Ο 17χρονος Λέσβιος πρωταθλητής, ο οποίος ξεκίνησε την πάλη το 2004, έχει σημειώσει σημαντικές διακρίσεις, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, και ευελπιστεί σε μία ακόμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής Πάλης Παίδων, που θα διεξαχθεί στο Αζερμπαϊτζάν από 20 έως 25/08/2012. Ωστόσο, μαζί με τον αθλητή, η ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής θα καλύψει και τα έξοδα του προπονητή του, Σωτήρη Πετράκη, καθώς και για τους δύο η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης δήλωσε “Απούσα”. Όλοι εμείς στην οικογένεια της ΠΑΕ δηλώνουμε την ικανοποίησή μας για αυτή την εξέλιξη και ευχόμαστε στο νεαρό αθλητή καλή επιτυχία στους αγώνες του στο Αζερμπαϊτζάν, για να κάνει υπερήφανη τη Λέσβο μας.»

Ευχαριστώ από τον «Άτλαντα»
Από την πλευρά του, ο Άτλας στον οποίο ανήκει ο Διαμαντίδης, με επιστολή του στο «Ε» ευχαριστεί την εφημερίδα, που βοήθησε ώστε να αναδειχθεί το θέμα του αθλητή. Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

«Σας ευχαριστούμε που φιλοξενήσατε και αναδείξατε στις σελίδες της εφημερίδας σας το (οικονομικό) πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε για τη μετακίνηση του πρωταθλητή μας Βασίλη Διαμαντίδη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής Πάλης Παίδων, που διεξήχθη στην Πολωνία στις 15 - 20 Ιουλίου του 2012. Μέσα από την εφημερίδα σας έγινε γνωστό το πρόβλημα, αλλά βρέθηκε και η λύση για το ερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής Πάλης Παίδων, που θα διεξαχθεί στο Αζερμπαϊτζάν από τις 20 έως τις 25/08/2012, μια και η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής προθυμοποιήθηκε να καλύψει το κόστος της τελικής προετοιμασίας και της μετακίνησης του Βασίλη Διαμαντίδη και του προπονητή του Σωτήρη Πετράκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε την εφημερίδα “Εμπρός” και την ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής, που στέκονται δίπλα μας και μας στηρίζουν αυτούς τους δύσκολους καιρούς.»


Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey