Σπουδαία προσπάθεια για τους Έλληνες κωπηλάτες, που πάνε τώρα για την 7η θέση

Αποκλείστηκαν στα ημιτελικά

03/08/2012 - 14:32

Μόνο για 3,5 δευτερόλεπτα έχασαν την πρόκριση στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ο Λημνιός Παναγιώτης Μαγδανής και ο συναθλητής του Λευτέρης Κόνσολας, που έκαναν έναν εξαιρετικό αγώνα.

Μόνο για 3,5 δευτερόλεπτα έχασαν την πρόκριση στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ο Λημνιός Παναγιώτης Μαγδανής και ο συναθλητής του Λευτέρης Κόνσολας, που έκαναν έναν εξαιρετικό αγώνα. Οι Έλληνες κωπηλάτες τερμάτισαν 4οι με χρόνο 6:40.89 στην 1η ημιτελική σειρά, όπου την πρόκριση έπαιρναν τα τρία πρώτα πληρώματα.

«Όλα πήγαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει, δώσαμε ό,τι είχαμε, αλλά δεν καταφέραμε να είμαστε στις τρεις πρώτες θέσεις», τόνισε ο Μαγδανής μετά τον αγώνα και συνέχισε: «Σε όσους αγώνες έχω πάρει μέρος, ποτέ δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο στις κερκίδες. Εύχομαι και στην Ελλάδα να γίνεται έτσι στο μέλλον, να συμμετέχει ο κόσμος γιατί στηρίζει τους αθλητές που συμμετέχουν.»

Από την πλευρά του, ο Κόνσολας δήλωσε: «Η κούρσα ήταν δύσκολη. Το παλέψαμε, αλλά δεν το καταφέραμε. Τώρα περάσαμε στο μικρό τελικό, με στόχο να είμαστε 7οι στον πλανήτη το Σάββατο.»
Την πρόκριση στον τελικό κατάφεραν να πάρουν οι Δανοί Mads Rasmussen - Rasmus Quist (6:33.25), οι Νεοζηλανδοί Storm Uru - Peter Taylor (6:36.71) και οι Γερμανοί Linus Lichtschlag - Hartig (6:37.44).

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey