Ολοκληρώνουν το σχεδιασμό τους

03/08/2012 - 14:29

Ολοκληρώνονται σιγά - σιγά οι διαδικασίες στις ομάδες του Τοπικού Πρωταθλήματος. Πλέον γίνονται οι τελευταίες μεταγραφές, σχεδιασμοί και συμφωνίες με προπονητές.

Ολοκληρώνονται σιγά - σιγά οι διαδικασίες στις ομάδες του Τοπικού Πρωταθλήματος. Πλέον γίνονται οι τελευταίες μεταγραφές, σχεδιασμοί και συμφωνίες με προπονητές.
Παρακάτω ακολουθούν όλα τα νέα των ομάδων.

Κεραυνός Αφάλωνα
Πρωταθλητής των μεταγραφών
Εντυπωσιακή παρουσία έχει μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό σχεδιασμό του ο Κεραυνός Αφάλωνα, κλέβοντας την παράσταση.
Η νεοφώτιστη στη μεγάλη κατηγορία ομάδα του Αφάλωνα ανακοίνωσε πολλές και ποιοτικές αλλαγές, με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή Στρατή Νησιώτη. Ούτε μία, ούτε δυο και τρεις, αλλά σχεδόν μια 11άδα παικτών, αν συνυπολογίσουμε και τις ανανεώσεις που έγιναν. Οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν χθες, με τον προπονητή Στρατή Νησιώτη να τρίβει τα χέρια του, αφού θα έχει κοντά του στην προετοιμασία πολύ καλά εργαλεία να χρησιμοποιήσει. Τη φανέλα της ομάδας θα φορούν ο Νίκος Κιοσσές, μέσος από το Διαγόρα, ο Λάμπρος Γιαλαμάς από τον Ατρόμητο Ανεμότιας, ο Στρατής Τζιθριώτης από τον Όλυμπο, ο νεαρός γκολκίπερ Λάμπρος Κανλής από τον Αίαντα, ο επίσης νεαρός μεσοεπιθετικός Νίκος Γιακαλής από την ίδια ομάδα, ο Παναγιώτης Μαρδάς από τον Όλυμπο, ο αμυντικός Γρηγόρης Καλδέλλης από τη Θύελλα, όπως και ο επίσης αμυντικός Δημήτρης Σγουρέλλης, από την ίδια ομάδα.
Τέλος, αποκτήθηκε από τον Αίγειρο ο επιθετικός Βαγγέλης Τσακίρης, ενώ με το σύλλογο ανανέωσαν τη συνεργασία τους οι Βουλγαρέλλης, Χαρατσιάρης, Βλουτέλλης και Βούρος.
Αξίζουν συγχαρητήρια στην Επιτροπή Μεταγραφών, που αποτελούνταν εκτός του προπονητή, από τους Ασημάκη Δουκάκη και Σαράντο Χατζηγιαννάκη, οι οποίοι έκαναν το καλύτερο δυνατό να φέρουν το υλικό στην ομάδα, όπως ανάλογη βοήθεια υπήρξε και από τους ποδοσφαιριστές Ευτύχη Βουλγαρέλλη και Ζαφείρη Χαρατσιάρη, που έβαλαν ένα χέρι βοήθειας και η διοίκηση τους ευχαριστεί.

Εθνικός Θερμής
Νέο ξεκίνημα με ισχυρό Δ.Σ.
Το πήραν, φαίνεται, απόφαση στη Θερμή ότι η απουσία του Εθνικού από το Τοπικό Πρωτάθλημα δεν ήταν και ό,τι καλύτερο και μετά από συναντήσεις και διαβουλεύσεις αρκετών ημερών, επιτέλους επήλθε η συμφωνία για επαναδραστηριοποίηση του συλλόγου. Πριν από λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης, στην οποία συμμετέχουν αρκετά νέα πρόσωπα, που θα βοηθήσουν το σωματείο να έχει μια καλή χρονιά και να θυμίσει την παλιά καλή ομάδα. Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. είναι 12μελής, με πρόεδρο τον επιχειρηματία Δημήτρη Κανιαμό, ο οποίος είχε ξαναπεράσει από το πόστο αυτό πριν από λίγα χρόνια, όταν η ομάδα έπαιζε στη Β΄ Κατηγορία, και μάλιστα τη χρονιά εκείνη είχε κερδίσει την άνοδο στη μεγάλη. Για την τεχνική ηγεσία επιλέχθηκε ο Αριστείδης Σπέρκος, ο οποίος εδώ και χρόνια γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο χώρο, αλλά και στην ομάδα, και έρχονται και οι πρώτες ανακοινώσεις με τις μεταγραφές.
Αναλυτικά το Δ.Σ. είναι το εξής: Πρόεδρος ο Δ. Κανιαμός, αντιπρόεδρος ο Α. Τσούρος, γενικός αρχηγός ο Κ. Βουλγαρέλλης, ταμίας ο Ι. Μπουρέκας, γραμματέας ο Π. Κεχαγιάς, γραμματέας β΄ ο Μ. Αγριτέλλης, εκπρόσωπος Ε.Π.Σ.Λ. ο Οδ. Γιαλεψός, έφορος ο Ελ. Καλέλλης, έφορος β΄ ο Γ. Θεοδοσιάδης και μέλη οι Απ. Καρβούνης και Γ. Κυρίκης.

Ατρόμητος Ανεμότιας
Πανίσχυρος με Δουνιά και Κουτλή
Τις εννιά έφθασε ο αριθμός των μεταγραφών στον Ατρόμητο, με το σωματείο της Ανεμότιας να ανακοινώνει χθες άλλες δύο σημαντικές μεταγραφές παικτών που ενισχύουν το ρόστερ.
Αναμφίβολα το όνομα που κλέβει την παράσταση είναι αυτό του Στρατή Δουνιά, του έμπειρου μεσοεπιθετικού που άφησε την Προοδευτική για λογαριασμό του Ατρομήτου. Ο άλλος είναι ο νεαρός αμυντικός Δημήτρης Κουτλής, που έφυγε από το Διαγόρα. Μεγάλο είναι το... μερίδιο ευθύνης για τις μεταγραφές των παραπάνω παικτών του Χρήστου Παπαδόπουλου, ο οποίος με τις πολύ καλές του διασυνδέσεις κατάφερε να τους αποσπάσει τη συγκατάθεση και να τους φέρει στην ομάδα.

Αναγέννηση Γέρας
Ο Μάτας προ τον πυλών
Ο Μάριος Λουτραγώτης αρνήθηκε τη θέση του προπονητή, ακολουθώντας το Φώτη Κοκκινέλη στην έξοδο. Όμως οι διοικούντες το σύλλογο δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και αναζήτησαν την πιο καλή λύση για την ομάδα τους. Έναν προπονητή που να γνωρίζει πολύ καλά την κατηγορία, όπως και τη σκληρή δουλειά και την πειθαρχία που χρειάζεται. Και αυτός δεν ήταν άλλος από το Νίκο Μάτα, ο οποίος απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε από την Αναγέννηση και έτσι αποχωρεί από το Διαγόρα μετά από ένα καλό πέρασμα που είχε, αναλαμβάνοντας έναν ακόμη νοικοκυρεμένο σύλλογο όπως είναι η Γέρα. Ο νέος προπονητής θα ανακοινωθεί επισήμως ίσως και σήμερα, κι αμέσως θα πιάσει δουλειά βοηθώντας στο μεταγραφικό σχεδιασμό. Στη Γέρα ανανέωσαν για ακόμη ένα χρόνο οι Παναγιώτης Αφαλωνιάτης, Γιώργος Τσιταντίνος και Χρήστος Τάκας, ενώ σειρά παίρνουν και οι υπόλοιποι, που θα μιλήσουν με τη διοίκηση.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey