Μεταγραφές και προετοιμασία ξεκινούν σιγά - σιγά οι ομάδες της Α΄ Τοπικής Κατηγορίας

Σε αναζήτηση παικτών

02/08/2012 - 14:26

Πρώτη ξεκίνησε από την Τοπική Κατηγορία η Θύελλα Πηγής την προετοιμασία της, τη Δευτέρα που μας πέρασε.

Θύελλα Πηγής:
Άνοιξε πρώτη τη χρονιά
Πρώτη ξεκίνησε από την Τοπική Κατηγορία η Θύελλα Πηγής την προετοιμασία της, τη Δευτέρα που μας πέρασε. Παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών για να ετοιμαστούν για μια χρονιά που, όπως τονίζει ο προπονητής της ομάδας, Θοδωρής Παπαδημητρίου, θα είναι εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες, αφού στη Θύελλα ήρθαν πολλά νέα πρόσωπα τα οποία θα δουλέψουν για να φτιαχτεί η ομάδα. «Στόχος, η είσοδος στην πεντάδα, αλλά αν μας έρθει και κάτι καλύτερο, δε θα πούμε όχι», δηλώνει στο «Ε» ο κ. Παπαδημητρίου.

Από τις μεταγραφές, μέχρι τώρα ξεχωρίζει εκείνη του Άγγελου Λύγκου, ποδοσφαιριστή που έπαιζε σε ομάδα της Κρήτης, είναι μεσοεπιθετικός και ακούγονται για εκείνον τα καλύτερα λόγια. Ακόμη αποκτήθηκαν ο αμυντικός Δημήτρης Λεβεντέλλης από τον Οδυσσέα Ελύτη, όπως και ο αμυντικός Παναγιώτης Μπουτάκης που έπαιζε στο Βύρωνα Μόριας. Το ψάξιμο για έναν ακόμη μέσο και έναν αμυντικό μέσο συνεχίζεται.

Η ομάδα στον αντίποδα μέτρησε τις απώλειες των Χριστόφορου Σταμούλη, Σταύρου Σταυρινού, Δημήτρη Σγουρέλλη και Γρηγόρη Καλδέλλη. Το ευχάριστο για όλους στη Θύελλα είναι το γεγονός ότι τη νέα χρονιά οι παίκτες θα αγωνίζονται στον πλαστικό τάπητα του Ενωσιακού Γηπέδου, χωρίς τραυματισμούς και αποδίδοντας καλύτερο ποδόσφαιρο. Στο ίδιο γήπεδο θα γίνονται και οι προπονήσεις.

Βύρων Μόριας:
Πήρε Κουρβανιό έπεται και συνέχεια
Την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού Γιώργου Κουρβανιού ανακοίνωσε χθες και επισήμως η διοίκηση του Βύρωνα Μόριας, ανοίγοντας το χορό των μεταγραφών. Ο ποδοσφαιριστής ήταν γέννημα - θρέμμα του Ολύμπου, αλλά την περασμένη χρονιά δεν πήρε συμμετοχές από τον προπονητή του, με αποτέλεσμα να ζητήσει να αποχωρήσει. Αξιόπιστη λύση στα μετόπισθεν, ο ερχομός τού άλλοτε αρχηγού του Ολύμπου, που σίγουρα θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα της Μόριας, βοηθώντας να πετύχει τους στόχους της. Ακόμη, στη δύναμη της ομάδας του Θ. Γιακαλή ανήκει και ο Μανώλης Γκάγκας, ο οποίος επέστρεψε ξανά στο Βύρωνα μετά το πέρασμά του από τον Κεραυνό. Σίγουρα με την απόκτηση του ικανού επιθετικού ενισχύεται η επιθετική γραμμή, δίνοντας στον κ. Γιακαλή ένα ακόμη χρήσιμο εργαλείο. Επιστροφή είχαμε όμως και για το Δημήτρη Αντωνιάδη, ο οποίος είχε δοθεί από την ομάδα του στον Ερμή, με τον ποδοσφαιριστή να κάνει ένα καλό πρωτάθλημα στη Β΄ Κατηγορία. Τέλος, με τη σύμφωνη γνώμη της τεχνικής ηγεσίας, οκτώ παιδιά από την παιδική ομάδα θα ακολουθήσουν την προετοιμασία της μεγάλης, που αναμένεται να ξεκινήσει στις 16 Αυγούστου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey