Με αργά αλλά σταθερά βήματα συνεχίζει τον εμπλουτισμό τού ρόστερ της η ΑΕΛΚ

Πήρε το Ζουλιώτη

28/07/2012 - 15:37

Τη δεύτερη μεταγραφή της πραγματοποίησε η ομάδα της Καλλονής, που επέλεξε τον 28χρονο αμυντικό Δημήτρη Ζουλιώτη. Ο παίκτης αναμένεται να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Χρήσος Μήτσης φεύγοντας για τη Νίκη Βόλου.

Τη δεύτερη μεταγραφή της πραγματοποίησε η ομάδα της Καλλονής, που επέλεξε τον 28χρονο αμυντικό Δημήτρη Ζουλιώτη. Ο παίκτης αναμένεται να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Χρήσος Μήτσης φεύγοντας για τη Νίκη Βόλου.

Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής είναι γνώριμος στο λεσβιακό κοινό, αφού πριν από λίγα χρόνια φορούσε τη φανέλα του Αιολικού, όταν η ομάδα αγωνιζόταν στη Γ΄ Εθνική, και μάλιστα ήταν ένας από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες. Το ίδιο απέδειξε και πέρυσι, που αγωνιζόταν με τον Ηρακλή Ψαχνών. Με τη λήξη τής σαιζόν, ο έμπειρος παίκτης επέλεξε να μείνει ελεύθερος, μια και δε συζήτησε καν το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα του Ηρακλή, λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος. Από την πρώτη στιγμή, η Καλλονή τον προσέγγισε με μια αρκετά δελεαστική πρόταση για συνεργασία και ο παίκτης, αξιολογώντας όσα του πρότεινε ο πρόεδρος της ΑΕΛΚ, Νίκος Μιχαλάκης, απάντησε θετικά.

Ο Ζουλιώτης έφτασε χθες στο νησί, ώστε να τελειώσει και τυπικά το θέμα της μεταγραφής του και θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο 28χρονος αμυντικός έχει επίσης αγωνιστεί στον Παναιτωλικό, στον ΠΑΟΚ Καλυβίων, στον Εθνικό Αστέρα και στην Κόρινθο. Πέρα από την απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, αυτές τις μέρες η ΠΑΕ ενδέχεται να ανακοινώσει και άλλες μεταγραφές, αφού ο προπονητής της ομάδας, Τίμος Καβακάς, έχει ζητήσει ακόμη δυο επιθετικούς και έναν γκολκίπερ, ώστε να κλείσει το ρόστερ.

Παράλληλα, η ΠΑΕ εξετάζει το ενδεχόμενο να έρθει στο νησί, αρχές Σεπτεμβρίου, μια μεγάλη ομάδα με σκοπό τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν από τους πιο μεγάλους συλλόγους αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα, με τεράστια ιστορία στο ποδόσφαιρο. Τέλος, ο νεαρός ποδοσφαιριστής Μάκης Σαμπάνης συμφώνησε σε όλα και τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται με την ομάδα της Κορίνθου στη Football League 2.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey