Ήρθε και έπιασε δουλειά ο γυμναστής

Ανέλαβε ο Λιάπης

27/07/2012 - 16:10

Αίσιο τέλος είχε το θέμα με την πλήρωση της θέσης του γυμναστή στην ομάδα τής ΑΕΛΚ. Μετά από σωστούς χειρισμούς, η διοίκηση κατάφερε να κλείσει τον Κώστα Λιαπη, ο οποίος ήρθε και στο νησί το απόγευμα της Τετάρτης.

Αίσιο τέλος είχε το θέμα με την πλήρωση της θέσης του γυμναστή στην ομάδα τής ΑΕΛΚ. Μετά από σωστούς χειρισμούς, η διοίκηση κατάφερε να κλείσει τον Κώστα Λιαπη, ο οποίος ήρθε και στο νησί το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο Λιάπης, θα αντικαταστήσει τον Παντελή Παντελόπουλο, ενώ ήδη από την πρώτη επαφή που είχε με τους παίκτες, έδειξε ότι κάνει πολύ καλή δουλειά. Πέρυσι ο γυμναστής ήταν στο τεχνικό τιμ της Βέροιας, που πέτυχε και ανέβηκε στη Σούπερ Λιγκ, ενώ γνωρίζεται εξαιρετικά καλά με το νέο προπονητή τερματοφυλάκων της Καλλονής, Χρήστο Σπηλιόπουλο, ο οποίος μεσολάβησε και για τον ερχομό του γυμναστή στην ομάδα.

Στην προπόνηση της Τετάρτης ακόμη ένα νέο πρόσωπο έκανε την εμφάνισή του και δεν ήταν άλλο από το νέο τεχνικό διευθυντή τής ΠΑΕ, Λουκά Καραδήμο, ο οποίος είχε πολύωρη συνομιλία με τον επίσης νέο στο πόστο του γενικό αρχηγό, Δημήτρη Αγγελώνια, που αντικατέστησε το Μιχάλη Καραβασίλη. Ο Καραδήμος, από την πλευρά του, έδειξε ικανοποιημένος με τον ερχομό του στην ομάδα, αλλά και με τις εγκαταστάσεις όπου προπονείται η ΑΕΛΚ, δηλώνοντας ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη συνέχεια.


Καραδήμος και Αγγελώνιας τα λένε στο πλαίσιο της προπόνησης της ομάδας

Θα γίνουν μεταγραφές;
Σε ό,τι αφορά στους ξένους, μόνο ο Λεοζίνιο επέστρεψε στη Λέσβο και βρέθηκε στο γήπεδο να κάνει την προπόνησή του, ενώ αντιθέτως οι συμπατριώτες του Ντος Σάντος και Μαρσέλο αναμένονται να φτάσουν σήμερα από τη Βραζιλία. Ακόμη, σήμερα θα δώσει το παρών στην προπόνηση και ο Μαμαρί Τραορέ, ο οποίος επέστρεψε από τη Γαλλία.

Στα μεταγραφικά, η ΠΑΕ δεν έχει κάνει καμμία κίνηση ακόμα, ενώ ίσως σήμερα ανακοινώσει κάποια μεταγραφή από αυτές που το τελευταίο διάστημα ακούγεται ότι είναι στα σκαριά. Οι πληροφορίες, πάντως, κάνουν λόγο για ονόματα που θα κάνουν αίσθηση στο χώρο του λεσβιακού ποδοσφαίρου, και όχι μόνο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey