«Αγκάθι» τα οικονομικά ζητήματα του συλλόγου

Ανοίγει ο δρόμος για τον Όλυμπο

27/07/2012 - 16:07

Σπουδαία απόφαση-σταθμό αποτελεί αυτή της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΟ, που καλεί να συμμετάσχουν στο νέο Πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής της ερχόμενης περιόδου όλες οι πρωταθλήτριες ομάδες των Α΄ Τοπικών Κατηγοριών.

Σπουδαία απόφαση-σταθμό αποτελεί αυτή της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΟ, που καλεί να συμμετάσχουν στο νέο Πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής της ερχόμενης περιόδου όλες οι πρωταθλήτριες ομάδες των Α΄ Τοπικών Κατηγοριών.

Η απόφαση ανοίγει το δρόμο για τον πρωταθλητή Λέσβου, Όλυμπο, δίνοντάς του μια ευκαιρία να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, που δεν είναι άλλο από την παρουσία του στο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα. Άλλωστε, αξίζει να θυμίσουμε ότι για την ομάδα του Ολύμπου γλίστρησε μέσα από τα χέρια της η άνοδός της, όταν δεν εμφανίστηκε να παίξει στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟ Νικολακάκη στα μπαράζ, όπου και θεωρείτο το μεγάλο φαβορί.

Το ζήτημα της διαμόρφωσης των ομίλων της Δ΄ Εθνικής απασχόλησε ιδιαίτερα το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, καθώς τα παράπονα των προέδρων των ενώσεων είναι πολλά λόγω της ενδεχόμενης μείωσης του αριθμού των ομίλων σε έξι, κάτι που συνεπάγεται αύξηση των αποστάσεων και φυσικά των εξόδων για τις ομάδες που δυσκολεύονται να ανταποκριθούν. Εξάλλου, τα σωματεία της Κρήτης ήταν αυτά που διαμαρτυρήθηκαν περισσότερο αντιδρώντας στο διαχωρισμό τους. Τελικά οι άνθρωποι της Επιτροπής αποφάσισαν οι όμιλοι στη Δ΄ Εθνική να γίνουν οκτώ και σε αυτούς να συμμετάσχουν όλες οι πρωταθλήτριες ομάδες, ώστε να αυξηθεί και ο αριθμός των συλλόγων σε κάθε όμιλο.

Το μόνο σίγουρο για την ώρα είναι ότι ο όμιλος της Κρήτης θα κρατήσει την αυτονομία του και θα αποτελείται από δέκα ομάδες.

Στον πρωταθλητή Όλυμπο Αγιάσου, με το που πληροφορήθηκαν την είδηση και όταν πέρασε η αρχική χαρά και ο ενθουσιασμός, ακολούθησε ο προβληματισμός για το αν η ομάδα θα μπορέσει να συμμετάσχει τελικά στο Πρωτάθλημα. Ο λόγος είναι οι οικονομικές απαιτήσεις που έχει η κατηγορία και απαιτεί ταξίδια. Για την ώρα, οι πιθανότητες του Ολύμπου να δηλώσει συμμετοχή στη Δ΄ Εθνική δεν είναι πολλές, όμως ίσως μέσα στις επόμενες μέρες τα πράγματα να αλλάξουν.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey