Αποχώρησε ο Μήτσης, ακολούθησε ο Καραβασίλης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν και αποχώρηση Καρτάλη από την ΑΕΛΚ

Τέλος ο Μήτσης

26/07/2012 - 15:40

Στην Καλλονή ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν τον τρόπο που επέλεξε ο Χρήστος Μήτσης να αποχωρήσει από την ομάδα παραμονές της έναρξης της προετοιμασίας της. Ο έμπειρος ακραίος αμυντικός επέλεξε τελικά να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία φέρεται να του προσέφερε περισσότερα χρήματα από την ΑΕΛΚ για να τον αποκτήσει.

Στην Καλλονή ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν τον τρόπο που επέλεξε ο Χρήστος Μήτσης να αποχωρήσει από την ομάδα παραμονές της έναρξης της προετοιμασίας της. Ο έμπειρος ακραίος αμυντικός επέλεξε τελικά να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία φέρεται να του προσέφερε περισσότερα χρήματα από την ΑΕΛΚ για να τον αποκτήσει. Ο Μήτσης ήταν από τους πρώτους με τους οποίους είχε μιλήσει ο Νίκος Μιχαλάκης και μάλιστα είχε τονίσει πως θα μείνει για χάρη του προέδρου. Τελικά αποδείχθηκε ακριβώς το αντίθετο, με τον τέως παίκτη του συλλόγου να αθετεί τη συμφωνία του και να μετακομίζει στο Βόλο για να συνεχίσει.

Μάλιστα η ΠΑΕ τού είχε δώσει χρήματα που ο ίδιος είχε ζητήσει για προσωπική του υπόθεση, ενώ του είχαν σταλεί και εισιτήρια για να μετακινηθεί οικογενειακώς στο νησί. Στη διαδρομή, όμως, όπως φάνηκε, ο παίκτης... έχασε το δρόμο, και έτσι ο Μήτσης θεωρείται πλέον παρελθόν για την ομάδα τής ΑΕΛΚ.

Τα δεδομένα πλέον στον μεταγραφικό σχεδιασμό θα αλλάξουν, αφού μετά την αποχώρηση και του Γιώργου Καρακώστα που πήγε στις Σέρρες, η Καλλονή είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει στις μεταγραφές έναν ακραίο αμυντικό ώστε να κλείσει το κενό που έχει προκύψει.

Παραιτήθηκε ο Καραβασίλης
Παρελθόν από τον καλλονιάτικη ΠΑΕ αποτελεί και ο μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός, Μιχάλης Καραβασίλης, που υπηρέτησε από αυτήν τη θέση το σύλλογο για περισσότερο από ένα χρόνο, κάνοντας πολύ καλή δουλειά. Ο Καραβασίλης παρουσιάστηκε την περασμένη Παρασκευή στα γραφεία τής ΠΑΕ και υπέβαλε την παραίτησή του προς έκπληξη όλων, αφού ο ίδιος ήταν προσωπική επιλογή του Νίκου Μιχαλάκη το περασμένο καλοκαίρι.

Προσωπικοί και επαγγελματικοί λόγοι τον ανάγκασαν να διακόψει τη θητεία του σε ένα δύσκολο και απαιτητικό πόστο. Η ΠΑΕ έκανε δεκτό το αίτημά του και μάλιστα εξέδωσε και ανακοίνωση, με την οποία τον ευχαρίστησε για τη μέχρι τώρα προσφορά του, αναφέροντας:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με το μέχρι πρότινος γενικό αρχηγό της ομάδας, Μιχάλη Καραβασίλη. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον του σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.»

Από τη δική του μεριά, ο Μιχάλης Καραβασίλης αργά το βράδυ της Τρίτης τόνισε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του: «Ευχαριστώ το Δ.Σ. τής ΠΑΕ ΑΕΛΚ που έκανε δεκτή την παραίτησή μου, η οποία προέκυψε για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Νίκο Μιχαλάκη, για την εκτίμηση που έδειξε στο πρόσωπό μου και εύχομαι κάθε επιτυχία στην ομάδα και σε εκείνον προσωπικά. Τέλος, να ευχαριστήσω τον τεχνικό διευθυντή τής ΠΑΕ και φίλο μου, Προκόπη Καρτάλη, για τη συνεργασία που είχαμε τη χρονιά που πέρασε.» Αμέσως μετά τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, η ΠΑΕ ανακοίνωσε το Δημήτρη Αγγελώνια ως αντικαταστάτη του Καραβασίλη.

Τέλος και ο Καρτάλης;
Φήμες που φουντώνουν ακούγονται τις τελευταίες ώρες σχετικά με το σενάριο αποχώρησης και του Προκόπη Καρτάλη από την ΑΕΛΚ. Το τελευταίο διάστημα, ο τεχνικός διευθυντής φαινόταν παραγκωνισμένος από το μεταγραφικό σχεδιασμό και δε συμμετείχε ενεργά σε οτιδήποτε αφορούσε στην ομάδα, δείχνοντας ότι το διαζύγιο είναι κοντά. Ο Προκόπης Καρτάλης εμφανίστηκε βέβαια στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΛΚ, όπως και ο Καραβασίλης, αλλά όλα φαίνεται πως έγιναν για τυπικούς λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, έχει ήδη βρεθεί και ο αντικαταστάτης του Καρτάλη, ο οποίος είναι ο Λουκάς Καραδήμος. Ο 38χρονος πρώην παίκτης της Πεύκης πιθανότατα έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της ΑΕΛΚ και θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα. Η εμπειρία του Καραδήμου είναι πλούσια, αφού αγωνίστηκε επί σειρά ετών σε Καλλιθέα, ΠΑΟΚ και Αθηναϊκό, ενώ διατέλεσε και προπονητής στην ομάδα της Καλλιθέας.

Η Νίκη Βόλου θα είναι η πρώτη αντίπαλος της ΑΕΛΚ στα φιλικά του καλοκαιριού. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 11 Αυγούστου στο Καρπενήσι, ενώ γίνονται προσπάθειες να κλειστούν και άλλα φιλικά.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey