Ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στην α΄ φάση του Πρωταθλήματος Πόλο Γ΄ Εθνικής

Δυνατά σήμερα και αύριο ο ΝΟΜ

21/07/2012 - 16:30

Σήμερα και αύριο πραγματοποιούνται οι αγώνες της α΄ φάσης του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, για την αγωνιστική περίοδο 2012.

Σήμερα και αύριο πραγματοποιούνται οι αγώνες της α΄ φάσης του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, για την αγωνιστική περίοδο 2012.
Στο Πρωτάθλημα συμμετέχουν 18 ομάδες από όλη την Ελλάδα, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί σε τέσσερις ομίλους (Αττικής με τέσσερις ομάδες, Ναυπλίου με τέσσερις ομάδες, Βόλου με πέντε ομάδες και Θεσσαλονίκης με πέντε ομάδες). Η πρώτη φάση θα διεξαχθεί με το σύστημα «pool» (ένας εναντίον όλων). Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της α΄ φάσης, για την τελική φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες από τους Ομίλους Αττικής και Ναυπλίου και οι τρεις πρώτες ομάδες από τους Ομίλους Βόλου και Θεσσαλονίκης.

Ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης τοποθετήθηκε στον 1ο Όμιλο (Αττικής) και θα αντιμετωπίσει στο Κολυμβητήριο της Πετρούπολης κατά σειρά τις ομάδες: ΝΑΟ Πόρτο Ράφτη, Α.Ο. Βετεράνοι και Α.Ο. Πετρούπολης. Η κλήρωση θεωρείται ευνοϊκή για το ΝΟΜ, δεδομένου ότι οι αντίπαλοί του βρίσκονται στα «μέτρα» της ομάδας και φυσιολογικά υπάρχουν περιθώρια πρόκρισης στην επόμενη φάση.
Η ανδρική ομάδα της Μυτιλήνης διαθέτει ένα αξιόμαχο σύνολο και παρά τα προβλήματα που υπήρχαν όλο το χρόνο (κλείσιμο κολυμβητηρίου, οικονομική δυσπραγία, αποχώρηση αρκετών παικτών λόγω πανελλαδικών εξετάσεων κ.τ.λ.), με λίγη τύχη και σωστή διαιτησία μπορεί να τα καταφέρει.

Η ομάδα ανδρών τού ΝΟΜ, που προπονεί ο Γιώργος Καλαράς με έφορο το Μιχάλη Λαγκαδά, θα αγωνιστεί με την ακόλουθη σύνθεση: Γιώργος Παχός (τερμ.), Λάσκαρης Σέλος (τερμ.), Γιάννης Αθηνιώτης, Αλέξανδρος Αλαμανέλλης, Ηλίας Βουλάς, Δημήτρης Γιαννέλος, Ανατόλ Λαγκαδάς, Νίκος Μούχος, Θανάσης Παναγούλιας, Στρατής Πάντας, Γιώργος Τηνιακός, Μιχάλης Τσελεμπής, Κώστας Φιλίππου.

Το πρόγραμμα του ΝΟΜ
ΝΟΜ - ΝΑΟ Πόρτο Ράφτη (Σάββατο 21/ 7, 19:00)
ΝΟΜ - Α.Ο. Βετεράνοι (Κυριακή 22/7, ώρα 09:00)
ΝΟΜ - Α.Ο. Πετρούπολης (Κυριακή 22/7, ώρα 16:00)

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey