Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Αιολικού, με την υπάρχουσα διοίκηση να βγαίνει ακόμη πιο δυνατή

Φώς στο… τούνελ!

20/07/2012 - 14:50

Η πιο αποδοτική γενική συνέλευση των τελευταίων ετών ήταν αυτή της περασμένης Τετάρτης για την ομάδα του Αιολικού, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία αρκετών φίλων του συλλόγου. Στο πάνελ βρέθηκαν οι κ.κ. Βέρρος, Φλωρίδης, Κουτρομπίλας, Γρυπιώτης, Μαλαματίνας και Δουβαλέτας. Ξεχώρισε η λακωνική δήλωση του προέδρου της συνέλευσης, Σταύρου Γρυπιώτη, που τόνισε ότι η ομάδα αυτή υπάρχει και θα υπάρχει για πάντα.

Η πιο αποδοτική γενική συνέλευση των τελευταίων ετών ήταν αυτή της περασμένης Τετάρτης για την ομάδα του Αιολικού, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία αρκετών φίλων του συλλόγου. Στο πάνελ βρέθηκαν οι κ.κ. Βέρρος, Φλωρίδης, Κουτρομπίλας, Γρυπιώτης, Μαλαματίνας και Δουβαλέτας. Ξεχώρισε η λακωνική δήλωση του προέδρου της συνέλευσης, Σταύρου Γρυπιώτη, που τόνισε ότι η ομάδα αυτή υπάρχει και θα υπάρχει για πάντα.

Στον Αιολικό δεν το έκρυψαν ότι μπορούν ακόμη και να αγωνιστούν στη Γ΄ Εθνική υπό προϋποθέσεις, προέχει όμως η επόμενη μέρα, που είναι η συμμετοχή της ομάδας στη Δ΄ Εθνική.

Παίρνοντας πρώτα το λόγο, ο πρόεδρος, Ταξιάρχης Βέρρος, έκανε το διοικητικό απολογισμό της χρονιάς, κρίνοντας καλή την προσπάθεια της ομάδας παρά την απώλεια του τίτλου από τον Αχαρναϊκό. «Η περσινή χρονιά ήταν μια χρονιά με εντάσεις και απρόοπτα. Ξεκινήσαμε με στόχο να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα, φθάσαμε πολύ κοντά, αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε», τόνισε στην ομιλία του ο κ. Βέρρος και συνέχισε: «Ο Αιολικός είχε το καλύτερο υλικό στην κατηγορία, πράγμα που αποδεικνύεται από το ότι νικήσαμε δύο φορές την πρωταθλήτρια ομάδα του ομίλου, τον Αχαρναϊκό, και πήραμε όλα σχεδόν τα ντέρμπυ. Μερικοί από τους λόγους που δεν καταφέραμε να πάρουμε το Πρωτάθλημα, ήταν και οι βαθιές ρίξεις μεταξύ πρώην και νυν παραγόντων, που έκαναν κακό στην ομάδα. Γνωρίσαμε δυστυχώς πρωτόγνωρες καταστάσεις δεχόμενοι τόνους λάσπης, και άνθρωποι που κατέχουν θέσεις προσπάθησαν να μας διαλύσουν και να μας κάνουν να τους αδειάσουμε τη γωνιά. Δεν τα κατάφεραν, όμως, αλλά οι πληγές ήταν βαθιές. Με συνεντεύξεις και βαρείς χαρακτηρισμούς σε εμένα προσωπικά και ταυτόχρονη επίθεση ώστε η ομάδα να φύγει από τη φυσική της έδρα. Δεν απαντήσαμε στις ύβρεις, αλλά αυτή ήταν μόνο η αρχή. Εγώ ήμουν φαίνεται το πρόβλημα ορισμένων, που τονίζω ότι δεν είχα καμμία αντιπαράθεση με όλους αυτούς. Ο Αιολικός εμποδίζει και πρέπει να εξαφανιστεί. Φλωρίδης και Γρυπιώτης ήρθαν πολλές φορές στην Καλλονή να μιλήσουμε για να αναλάβω την ομάδα και με έπεισαν ύστερα από πολλές και μακρές συζητήσεις. Αν τηρήσαμε τις υποσχέσεις μας ή κάναμε κάτι χειρότερο από αυτά που είπαμε, να το κρίνεται εσείς. Είχα ακόμη την… τύχη να κατηγορηθώ ότι ανέλαβα την ομάδα για προσωπική μου προβολή, εγώ δεν έχω μάθει να κυνηγώ την προβολή.

Στη διάρκεια της χρονιάς συνέβησαν και άλλα θλιβερά γεγονότα που μας αποπροσανατόλισαν από τους στόχους μας, με αποκορύφωμα να μας διώξουν και από το ίδιο μας το γήπεδο. Ακόμη ανακατεύτηκαν και στα διοικητικά μας, όταν ο Τσακυρέλλης είχε πει ότι θα μας βοηθήσει. Ακόμη προσπάθησαν έστω και για λίγες ώρες να κόψουν τη χορηγία από τη ΝΕΛ και το χειρότερο όλων, προσπαθούσαν να μάθουν πότε θα διαλυθεί η ομάδα και παρουσιαζόμενοι ως σωτήρες να πάρουν το όνομά της.

Τέλος, είχαμε άξιους συμπαραστάτες τη δημοτική και περιφερειακή αρχή και κυρίως το νομικό πρόσωπο Αθλητισμού. Είχαμε τις ίδιες υποχρεώσεις στα πλαίσια της ίσης μεταχείρισης, αλλά καθόλου τα ίδια δικαιώματα. Μας είχαν σαν τους τσιγγάνους, να γυρίζουμε από γήπεδο σε γήπεδο για να κάνουμε προπόνηση. Προσπάθησαν να μας διώξουν από τα αποδυτήρια με τη συμπεριφορά της δημοτικής αρχής απέναντι σε ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι ο Αιολικός», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Βέρρος.

Δημιουργήθηκε ένταση

Στη διάρκεια της ψήφισης του διοικητικού απολογισμού, τα αίματα άναψαν όταν ο βοηθός φυσιοθεραπευτή του κ. Δημήτρη Τάκα θέλησε να διαβάσει μια ανακοίνωση που του είχε δώσει ο ίδιος ο κ. Τάκας, ο οποίος δεν ήταν στη συνέλευση και απαίτησε να του δοθούν τα δεδουλευμένα τόσων ετών που του χρωστούν προηγούμενες διοικήσεις του Αιολικού. Ο Γιάννης Φλωρίδης εξαγριώθηκε και απάντησε ότι είναι ανεπίτρεπτο να ζητούνται χρήματα από περασμένες διοικήσεις, ενώ τώρα η ομάδα είναι ερασιτεχνική και συντηρείται αποκλειστικά από τους ίδιους τους παράγοντες. Τονίστηκε δε, ότι το χρέος που τους αναλογεί, θα το τακτοποιήσουν άμεσα. Στη συνέχεια, ο Σταύρος Γρυπιώτης, μιλώντας και αυτός, είπε ότι ο Αιολικός υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει και όλοι μαζί θα βάλουν τα δυνατά τους να τον ξαναφέρουν ανάμεσα στους μεγάλους του ποδοσφαίρου. Δεν έκρυψε μάλιστα την αισιοδοξία του ότι μπορεί στο τέλος ο Αιολικός να παίξει και στην επαγγελματική κατηγορία, αν, όπως λέγεται, ο Αχαρναϊκός δε δηλώσει συμμετοχή.

Αιολική Συμμαχία

Ερωτήματα τέθηκαν σχετικά με το κατά πόσο η ομάδα θα είναι έτοιμη να αγωνισθεί στη Γ΄ Εθνική και η απάντηση που δόθηκε, ήταν ότι πρωταρχικός σκοπός είναι η ομάδα να είναι έτοιμη να παίξει στη Δ΄ Εθνική. Σε περίπτωση όμως που ζητηθεί να παίξει στην επαγγελματική κατηγορία, θα αλλάξουν τα δεδομένα. «Στην ομάδα», είπε ο κ. Γρυπιώτης, «υπάρχουν μέχρι τώρα 12 παίκτες και θα γίνει προσπάθεια να πάρουμε και άλλους.» Ο Παντελής Πατερέλλης, που ακόμη μια φορά ήταν παρών, ρώτησε αν θα υπάρχουν τα χρήματα που απαιτούνται σε περίπτωση που ο Αιολικός κληθεί να αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική, και πήρε θετική απάντηση.

Από την πλευρά του, ο Στρατής Γεωργής τόνισε ότι η πιο σωστή κίνηση θα είναι ο Αιολικός να βασιστεί ξανά στα δικά του ντόπια παιδιά και προέτρεψε τον κόσμο να βοηθήσει αγοράζοντας διαρκείας, όπως πέρυσι που η κίνηση τους ήταν μεγάλη. Ο Ταξιάρχης Βέρρος φέρνοντας ως παράδειγμα εκείνο του Παναθηναϊκού, πρότεινε την εγγραφή μελλών στον Αιολικό με ένα συμβολικό ποσό για αντίτιμο, που θα αποτελούν την «Αιολική Συμμαχία», σκέψη που σίγουρα θα φέρει χρήματα στο ταμείο, κάτι με το οποίο συμφώνησαν οι περισσότεροι, αφού η ομάδα θα κινηθεί σε λαϊκή βάση.

Ακόμη, ιδιαίτερη βαρύτητα στην κουβέντα δόθηκε και στα τμήματα της υποδομής, με τον Παναγιώτη Δουνιά να φέρνει ως παράδειγμα την Καλλονή τού «τότε», που ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της, προτείνοντας να γίνει κάτι αντίστοιχο και τώρα.

Παράλληλα, όπως τονίστηκε, οι άνθρωποι του Αιολικού ελπίζουν ότι η συναυλία που θα δοθεί στο Γήπεδο Μυτιλήνης με την Άννα Βίσση, θα μπορέσει να καλύψει με τα έσοδά της τη μαύρη τρύπα του συλλόγου που υπάρχει τα τελευταία χρόνια και υπολογίζεται περίπου στις 30.000 ευρώ.

Τέλος, μετά από πίεση που δέχθηκαν οι παράγοντες για το αν θα γίνουν προσπάθειες να μπουν στη διοίκηση και άλλα άτομα, ο κ. Βέρρος απάντησε ότι σίγουρα κάτι θα γίνει, καθώς αποκάλυψε πως έχουν γίνει συζητήσεις με κάποιους που θέλουν να βοηθήσουν.

Ο κ. Τσακυρέλλης μπορεί να μη βρέθηκε στη συνέλευση λόγω υποχρεώσεων, όμως ο ισχυρός άνδρας του Αιολικού τόνισε πως ο Ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας βοήθησε πέρυσι και έχει τη διάθεση να το κάνει και φέτος. Ο κ. Βέρρος άφησε το καλύτερο για το τέλος, όπου τόνισε πως τα χρήματα που είχε υποσχεθεί να βάλει στην ομάδα πέρυσι, τα έβαλε, ενώ το ίδιο θα κάνει και φέτος, δήλωση που σκόρπισε τον ενθουσιασμό στους φίλους του Συλλόγου, οι οποίοι βλέπουν, παρά τα όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς, τη διοίκηση του ΑΙΟ να παραμένει δεμένη και δυνατή.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey