Η κρίση χτύπησε και τις ομάδες της Λήμνου, που φέτος θα κινηθούν συντηρητικά

Φτωχή η μεταγραφική κίνηση

19/07/2012 - 16:45

Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, οι ομάδες σε λίγες μέρες καλούνται να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους εν όψει της νέας χρονιάς, όμως μεταγραφές δε γίνονται για την ώρα.

Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, οι ομάδες σε λίγες μέρες καλούνται να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους εν όψει της νέας χρονιάς, όμως μεταγραφές δε γίνονται για την ώρα.

Η οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα, όπως είναι φυσικό, έχει αντίκτυπο και στον αθλητισμό. Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι ομάδες της Λήμνου, οι οποίες πρέπει να κάνουν μεταγραφές με… ψίχουλα! Το χρήμα δεν κινείται, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καμμία σημαντική εξέλιξη.

Όπως όλα δείχνουν και φέτος, δύο ομάδες του νησιού θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο Πρωτάθλημα και αυτές θα είναι ο περσινός κατακτητής του τίτλου, Ηρακλής Ατσικής, και ο Κεραυνός Αγ. Δημητρίου. Και οι δύο σύλλογοι αρκετά χρόνια τώρα κονταροχτυπιούνται για την πρωτιά, ενώ κάθε παιχνίδι τους είναι ντέρμπυ, αφού αποτελούν αιώνιους αντιπάλους. Από μεταγραφές, πάντως, καμμία εξέλιξη, και πέρα από κάποιες ανανεώσεις και κάποιες αποχωρήσεις περισσότερο από την πλευρά του Ηρακλή, δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα. Ακόμη και αν υπάρξουν ενισχύσεις, αυτές θα είναι από παίκτες οι οποίοι δε θα έχουν παράλογες απαιτήσεις από το σύλλογο.

Οι υπόλοιπες ομάδες της Λήμνου θα κινηθούν στα ρηχά, βασιζόμενες στο περσινό τους υλικό και σε παίκτες που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί την προηγούμενη σαιζόν. Όλα αυτά σηματοδοτούν την έναρξη μιας νέας, χειρότερης εποχής για τις ποδοσφαιρικές ομάδες της περιφέρειας, που καλούνται να τα βγάλουν δύσκολα πέρα, με εξαιρετικά μειωμένα μπάτζετ, που μόνο όνειρα για άνοδο δεν τους επιτρέπουν να κάνουν.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey