Μεταγραφές και διοικητικά είναι αυτά που απασχολούν τους συλλόγους των τοπικών κατηγοριών

Ψάχνουν οι ομάδες

19/07/2012 - 16:44

Στο τιμόνι της Αναγέννησης Γέρας θα παραμείνει και την επόμενη σαιζόν ο Φώτης Κοκκινέλης, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Παπάδου.

Αναγέννηση Γέρας
Συνεχίζει με Κοκκινέλλη

Στο τιμόνι της Αναγέννησης Γέρας θα παραμείνει και την επόμενη σαιζόν ο Φώτης Κοκκινέλης, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Παπάδου. Η παραμονή του έμπειρου και φιλόδοξου τεχνικού ανεβάζει ασφαλώς τον πήχη για την ομάδα για τη χρονιά που έρχεται, αφού η Γέρα με τη μεταγραφική ενίσχυση που θα κάνει, θα αποτελέσει το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Κοκκινέλλης και διοίκηση έδωσαν τα χέρια για τη συνέχιση της συνεργασίας τους και ήδη έχουν ξεκινήσει την ενίσχυση της ομάδας στις γραμμές που χρειάζεται.

Όσον αφορά στο Δ.Σ., σε λίγες μέρες θα συγκροτηθεί σε σώμα, ενώ όπως ανακοινώθηκε από το σύλλογο στη θέση του αντιπροέδρου προστέθηκε ο επιχειρηματίας Γιώργος Λάσκαρης, που κατάγεται από τη Μυτιλήνη.

Ατρόμητος Ανεμότιας
Με Παπαδόπουλο και πάλι

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος θα έχει για τρίτο συνεχόμενο χρόνο το ρόλο του παίκτη, αλλά και του προπονητή στον Ατρόμητο Ανεμότιας, μετά από ομόφωνη απόφαση της διοίκησης. Μπορεί η περσινή πορεία της ομάδας να της στέρησε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αυτό όμως δε στέκεται εμπόδιο στους ανθρώπους του Ατρομήτου, που έχουν πεισμώσει και θέλουν αυτήν τη χρονιά να πετύχουν το μεγάλο τους στόχο. Η υπόσχεση των ανθρώπων του Ατρόμητου είναι ότι θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε η ομάδα να ενισχυθεί με πέντε - έξι καλούς παίκτες, που θα την κάνουν φαβορί στην κατηγορία.

Παράλληλα, οι αρχαιρεσίες πραγματοποιήθηκαν και ο Ηλίας Χονδρός παρέμεινε στην προεδρία του συλλόγου, ενώ απομένει μόνο να αποκτηθούν οι επόμενοι μεταγραφικοί στόχοι.

Τέλος, η ομάδα της Ανεμότιας αποδέσμευσε τέσσερις ποδοσφαιριστές που δεν είναι στα πλάνα της για τη νέα χρονιά. Η σημαντική, πάντως, απώλεια ακούει στο όνομα του Ραφαήλ Κουνιαρέλλη, ο οποίος αποχωρεί, όμως δεν αποκλείεται, αν δε βρεθεί για αυτόν ομάδα, να υπάρξει και πάλι ενδιαφέρον από τον Ατρόμητο. Οι άλλοι παίκτες που έφυγαν, ήταν οι Βρυσαώτης, Φόνιανης και Καραγεωργίου.

Παπανικολής
«Ψώνισε» από την περιοχή του

Την ενίσχυσή του πραγματοποιεί ο νεοφώτιστος στη μεγάλη κατηγορία Παπανικολής Ερεσού, ώστε να παρουσιαστεί δυνατός και έτοιμος τη νέα αγωνιστική χρονιά στην Α΄ Τοπική Κατηγορία. Τέσσερις μεταγραφές παικτών ανακοινώθηκαν από τη διοίκηση του συλλόγου, ποδοσφαιριστές που ήθελε ο προπονητής Σαράντος Τζινιέρης ώστε να καλυφθούν όλες οι γραμμές. Από το Μακαρέα αποκτήθηκαν οι Χρήστος Γιάννης, Άρης Κακαρώνης και Δημήτρης Κουλουδής. Ακόμη, από το Μεσότοπο αποκτήθηκε και ο Βασίλης Καλαμούκης. Στην ομάδα επέστρεψε ο Φώτης Κούκος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια απουσίαζε στην Αθήνα, ενώ ο μοναδικός παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Παναγιώτης Μεζίκης, ο οποίος πήρε μετάθεση στην Κοζάνη.

Μετά τις μεταγραφικές ενισχύσεις φαίνεται ότι το ρόστερ έκλεισε, ενώ όπως λένε οι διοικούντες, μόνο αν υπάρξει κάποια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση θα γίνει και άλλη μεταγραφή.

Αετός Λουτρών
Τα λένε σήμερα

Η πιο κρίσιμη μέρα είναι η σημερινή για τον Αετό, καθώς κρίνεται το μέλλον του. Το βράδυ θα συναντηθούν παράγοντες από τα Λουτρά για να συζητήσουν όσα θέματα έχουν να κάνουν με την ομάδα, προβλήματα που αφορούν κυρίως στο διοικητικό κομμάτι, αλλά και το αγωνιστικό, που είναι αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα των παραγόντων που απαρτίζεται από πολύ γνωστά ονόματα του χώρου, έχει κάνει μια πρώτη συζήτηση, έχει εντοπίσει τα προβλήματα και σήμερα θα ξεκαθαριστεί το ποιος θα υποστηρίξει ποιον, ώστε να αναλάβουν όλοι μαζί να βοηθήσουν το σύλλογο σε μια από τις πιο δύσκολες εποχές του. Παράλληλα, ο Τάκης Κόκκινος, όπως είχε τονίσει, δε θα βρίσκεται πια στην τεχνική ηγεσία, αλλά σε πόστο στη διοίκηση, στηρίζοντας την ομάδα από κει. Αυτό σημαίνει πως ο σύλλογος των Λουτρών θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του, αλλά και παίκτες που θα αγωνιστούν.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey