Χάλασε η μεταγραφή, ο παίκτης προτίμησε τον Παναιτωλικό

Ναυάγησε του Κουτσοσπύρου

19/07/2012 - 15:58

Αν και ήταν σχεδόν δεδομένη η άφιξή του στην ομάδα τής ΑΕΛΚ, εν τούτοις η μεταγραφή του χάλασε στο «παρά πέντε». Ο λόγος για τον 31χρονο επιθετικό Χρήστο Κουτσοσπύρο.

Αν και ήταν σχεδόν δεδομένη η άφιξή του στην ομάδα τής ΑΕΛΚ, εν τούτοις η μεταγραφή του χάλασε στο «παρά πέντε». Ο λόγος για τον 31χρονο επιθετικό Χρήστο Κουτσοσπύρο, ο οποίος αναμενόταν χθες στη Μυτιλήνη για να τελειώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα της Καλλονής, η οποία φάνηκε ότι τον ήθελε πολύ στις τάξεις της μετά την αποχώρηση του Μπάρτος Ταραχούλσκι. Ο Κουτσοσπύρος, όμως, δε φάνηκε συνεπής στη συμφωνία που είχε γίνει με τον πρόεδρο της ΑΕΛΚ, Νίκο Μιχαλάκη, και προτίμησε να πάει στο Αγρίνιο και την ομάδα του Παναιτωλικού.

Η μεταγραφή «χάλασε» για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι το ότι ο Παναιτωλικός, ο οποίος είχε τον παίκτη την περίοδο 1999 - 2002 στη δύναμή του, ανέβασε την προσφορά του, αφήνοντας τον Κουτσοσπύρο απολύτως ικανοποιημένο, αφού δέχθηκε να υπογράψει. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πιερικού, της Βέροιας, των Ιωαννίνων, της Καλαμάτας, της Παναχαϊκής, του Ατρομήτου και της Καλλιθέας είχε πέρυσι 24 συμμετοχές με 13 τέρματα στο Πρωτάθλημα και η μεταγραφή του ανακοινώθηκε αργά χθες το μεσημέρι από την αγρινιώτικη ΠΑΕ. Πλέον στην Καλλονή είναι αποφασισμένοι να ψάξουν με ταχείς ρυθμούς, ώστε να βρουν ένα δυνατό όνομα που θα κλείσει την τρύπα της επιθετικής γραμμής.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey