Το μεταγραφικό τους σχεδιασμό κάνουν στον Παπάδο Γέρας για τη νέα χρονιά

Επένδυση για το μέλλον

14/07/2012 - 16:01

Τις δύο πρώτες προσθήκες του ανακοίνωσε τις προηγούμενες μέρες ο Παπάδος Γέρας, εν όψει της νέας χρονιάς που θα βρει την ομάδα στη Γ΄ Εθνική.

Τις δύο πρώτες προσθήκες του ανακοίνωσε τις προηγούμενες μέρες ο Παπάδος Γέρας, εν όψει της νέας χρονιάς που θα βρει την ομάδα στη Γ΄ Εθνική.

Στο δυναμικό του συλλόγου, λοιπόν, προστίθενται δύο ταλαντούχα παιδιά και πρόκειται για τον Ιγνάτη Κανδύλη της Ολυμπιάδος Μήθυμνας, έναν παίκτη-ταλέντο, από τους καλύτερους που υπάρχουν στο νησί και ο οποίος παίζει ως περιφερειακός, ενώ ο άλλος αθλητής είναι ο Ρένος Τσακαλάκης, ένα καθαρό πεντάρι, ο οποίος αγωνιζόμενος με τον Αρίονα Μυτ. έχει αρκετή εμπειρία και πολλά παιχνίδια στο ενεργητικό του.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλες δύο μεταγραφές παικτών. Σε ό,τι αφορά στο θέμα του προπονητή, διαφωνία για το οικονομικό υπήρξε ανάμεσα στον πρόεδρο της ομάδας, Βασίλη Ανδριώτη, και στον Παναγιώτη Κακαλιά, με αποτέλεσμα οι συζητήσεις των δύο πλευρών να σταματήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του Παπάδου έχει έτοιμη λύση με προπονητή, που έχει «καλό όνομα» στο χώρο τού μπάσκετ και ενδέχεται να ανακοινωθεί τη Δευτέρα, ώστε σε συνεργασία με το υπόλοιπο τιμ να συνεχιστεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Από την πλευρά του, όπως τόνισε ο κ. Ανδριώτης, ο μεταγραφικός σχεδιασμός που γίνεται, έχει ως στόχο να δυναμώσει το σύλλογο σε όλες τις γραμμές και να τον κάνει ακόμη πιο μαχητικό και δυνατό εν όψει της δύσκολης σαιζόν που έρχεται.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey