Εξελίξεις στα τοπικά

14/07/2012 - 15:50

Μεταγραφικός πυρετός για τις ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων, που «τρέχουν» να κλείσουν και να δώσουν τα χέρια με τους καλύτερους παίκτες του νησιού. Αγκάθι και το οικονομικό θέμα, που λίγο - πολύ τούς απασχολεί όλους.

Μεταγραφικός πυρετός για τις ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων, που «τρέχουν» να κλείσουν και να δώσουν τα χέρια με τους καλύτερους παίκτες του νησιού. Αγκάθι και το οικονομικό θέμα, που λίγο - πολύ τούς απασχολεί όλους.

Όλυμπος Αγιάσου
Συμφώνησαν με Βουργουτζή - Τσιμπούκη

Άρχισε ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον πρωταθλητή Λέσβου, Όλυμπο, με τον προπονητή της ομάδας, Θοδωρή Παπαλόπουλο, να εισηγείται στη διοίκηση ποιους παίκτες επιθυμεί να κρατήσει και την ερχόμενη σαιζόν. Πρώτοι άνοιξαν το χορό ο Παναγιώτης Βουργουτζής και ο Αλέξης Τσιμπούκης, με τον τελευταίο να παραχωρείται για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο από τον Παλλεσβιακό. Και οι δύο παίκτες ήταν από τους βασικούς τη χρονιά που έφυγε, έχοντας μεγάλη ευθύνη για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Από εκεί και έπειτα, σειρά θα πάρουν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, που θα μιλήσουν με τη διοίκηση σχετικά με το μέλλον της συνεργασίας τους, ενώ ο Παπαλόπουλος έχει στα χέρια του και περιπτώσεις μικρών παικτών που μπορούν να αγωνιστούν, σύμφωνα με την προκήρυξη της Ε.Π.Σ.Λ., και τους οποίους θα ανακοινώσει προσεχώς. Το θέμα με την ΕΠΟ και το πρόστιμο το οποίο είχε επιβληθεί στην Αγιάσο, τακτοποιήθηκε και έτσι η ομάδα μπορεί να κάνει τις μεταγραφές που επιθυμεί.

Προοδευτική
Ενδιαφέρον από Βέρρο

Την πρόθεσή του να βοηθήσει την ομάδα της Προοδευτικής Σκ. Καλλονής εξέφρασε ο Ταξιάρχης Βέρρος, ο οποίος κινεί τις διαδικασίες ώστε να χτίσει μια καλή και ισχυρή ομάδα στο Τοπικό Πρωτάθλημα, και μάλιστα προχθές είχε συνάντηση με παράγοντές της. Πληροφορίες αναφέρουν πως ότι πίσω από τον κ. Βέρρο υπάρχουν παράγοντες που σε περίπτωση που τους ζητηθεί, θα στηρίξουν το σύλλογο, όμως προηγουμένως πρέπει να πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της ομάδας, όπου θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα. Σύμφωνα πάντοτε με πληροφορίες, το όνομα του ποδοσφαιριστή Κώστα Αποστολίδη βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων των ανθρώπων της Προοδευτικής, με σκοπό να αναλάβει διπλό ρόλο, παίκτη και προπονητή. Ο τωρινός πρόεδρος του συλλόγου, Τιμολέων Νικολέλλης, ένας από τους πιο δραστήριους παράγοντες στην Τοπική Κατηγορία, έχει βοηθήσει αφάνταστα την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, όμως φαίνεται πως ήρθε η ώρα να αποσυρθεί. Όλα τα παραπάνω θα συζητηθούν την ημέρα της γενικής συνέλευσης, ενώ όπως δείχνουν τα πράγματα, θα υπάρξει αλλαγή σελίδας στο σύλλογο, με στόχο ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey