Μιλώντας στο «Ε», ο Γιώργος Αμανατίδης αναφέρθηκε στον Πραξιτέλη Βούρο και τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, τονίζοντας:

«Με δουλειά και υπομονή θα τα καταφέρει»

13/07/2012 - 15:59

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στο «Ε» ο παλαίμαχος αστέρας του Ολυμπιακού και πλέον προπονητής στις ακαδημίες της ομάδας του Πειραιά, Γιώργος Αμανατίδης, για τον Πραξιτέλη Βούρο, το Μυτιληνιό ποδοσφαιριστή που προσφάτως εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας των νέων του Πρωταθλητή Ελλάδος.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στο «Ε» ο παλαίμαχος αστέρας του Ολυμπιακού και πλέον προπονητής στις ακαδημίες της ομάδας του Πειραιά, Γιώργος Αμανατίδης, για τον Πραξιτέλη Βούρο, το Μυτιληνιό ποδοσφαιριστή που προσφάτως εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας των νέων του Πρωταθλητή Ελλάδος.

Ο κ. Αμανατίδης τόνισε πως ο Βούρος θα πρέπει να νιώθει δικαιωμένος για την απόφαση που πήρε να πάει στον Ολυμπιακό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει την πεποίθησή του πως με σωστή δουλειά, ο «Πράξι» θα φτάσει πολύ ψηλά.

«Πρόκειται για έναν καλό και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, τον οποίο παρακολουθούσαμε τα τελευταία χρόνια και η εξέλιξη του μας έκανε να τον πάρουμε από τώρα στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Από ό,τι με ενημέρωσαν οι συνεργάτες μου, ο Βούρος ήταν από τα βασικά στελέχη του Αιολικού στη Δ΄ Εθνική, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και πλέον η πόρτα του Ολυμπιακού άνοιξε για αυτόν. Μάλιστα, πολύ καλά τα πήγε και με την Εθνική Ομάδα των Παίδων, παίρνοντας στα πόδια του παιχνίδια και εμπειρίες που θα τον βοηθήσουν στη μελλοντική πορεία του», είπε ο κ. Αμανατίδης.

Σε ερώτηση αν πιστεύει ότι ο Πραξιτέλη Βούρος έκανε τη σωστή επιλογή, ο Γιώργος Αμανατίδης τόνισε πως αναμφίβολα ήταν μια πολύ σωστή κίνηση, καθώς όταν πηγαίνεις σε ένα σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός, τότε μέσα σου ξέρεις ότι είσαι καλός ποδοσφαιριστής και έχεις επιλεγεί για αυτόν το λόγο. «Προς Θεού, όμως, εδώ που έφτασε το παιδί, δε χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά πολλή δουλειά, συνέπεια και πειθαρχία σε αυτό που πάει να κάνει», σημείωσε ο προπονητής των ακαδημιών του Ολυμπιακού.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε τι πρέπει να ρίξει την προσοχή του ο Βούρος για να καταφέρει να φτάσει ψηλά, σημειώνοντας: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά σε αυτά τα παιδιά, τα δουλεύει και θέλει να τα δει και να τα καμαρώσει στο μέλλον. Ο Πραξιτέλλης στο Ρέντη θα δει πολλά πράγματα, που ούτε εμείς όταν παίζαμε ποδόσφαιρο δεν τα είχαμε δει. Πράγματα που θα του χρησιμεύσουν στην πορεία του και θα τον κάνουν πολύ καλύτερο από αυτό που έχετε δει. Θα φτιαχτεί ακόμη περισσότερο, δουλεύοντας με τους καλούς προπονητές που διαθέτουμε, και παίζοντας στην ομάδα των Νέων στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ θα αφήσει - θέλω να πιστεύω - τα δικά του ίχνη, που θα τον πάνε ακόμη πιο ψηλά. Για να γίνουν όμως όλα αυτά, χρειάζεται πολλή δουλειά και υπομονή.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey