Δύο Μυτιληνιές αθλήτριες ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές

Στους Βαλκανικούς Τσιολακούδη και Κεραμιδά

12/07/2012 - 16:30

Γνωστή έγινε η σύνθεση της ομάδας της χώρας μας που θα συμμετάσχει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί στις 21 και 22 Ιουλίου στο Εσκί Σεχίρ της Τουρκίας.

Γνωστή έγινε η σύνθεση της ομάδας της χώρας μας που θα συμμετάσχει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί στις 21 και 22 Ιουλίου στο Εσκί Σεχίρ της Τουρκίας.

Πολλοί είναι οι νέοι αθλητές που συγκροτούν την ελληνική αποστολή που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, όμως δεν έβαλαν φρένο για φέτος. Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί 23 άνδρες και 20 γυναίκες. Ανάμεσα σε όλους αυτούς, και δύο δικά μας κορίτσια, μυτιληνιά, που προσδοκούν να διακριθούν και να βοηθήσουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να πάρει μετάλλια. Η Αγγελική Τσιολακούδη στον ακοντισμό και η Γρηγορία Κεραμιδά στα 200 μ. θα πάνε στο Εσκί Σεχίρ, όπου θέλουν να αποδείξουν ότι θα μπορούσαν να έχουν μια θέση στη μεγαλύτερη διοργάνωση του πλανήτη, τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η ακοντίστρια του Ρεθυμνιακού δείχνει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση μετά την παρουσία της σε εσωτερικές διοργανώσεις και θα πάει αποφασισμένη να ρίξει το ακόντιο όσο πιο μακριά γίνεται και να κατακτήσει το μετάλλιο, που είναι μέσα στις δυνατότητές της. Από την άλλη, η Κεραμιδά, που από τον Αρισβαίο Καλλονής μεταγράφηκε στο ΜΕΑΣ Τρίτων Θεσσαλονίκης, είναι νέα και ταλαντούχα αθλήτρια, έχοντας όλο το μέλλον μπροστά της και προσδοκώντας μόνο επιτυχίες σε ένα δύσκολο αγώνισμα, όπως είναι αυτό των 200 μ.. Άλλωστε η Κεραμίδα, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές σε σημαντικές διοργανώσεις ότι είναι μια υπολογίσιμη αντίπαλος, με μεγάλη ταχύτητα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey