Περισσότερα νέα και εξελίξεις από τα Τοπικά Πρωταθλήματα του νησιού Όλυμπος

Όλα «στον αέρα»

07/07/2012 - 15:27

Από μέρα σε μέρα αλλάζουν τα δεδομένα στις ομάδες των Τοπικών Πρωταθλημάτων, και όχι μόνο.

Από μέρα σε μέρα αλλάζουν τα δεδομένα στις ομάδες των Τοπικών Πρωταθλημάτων, και όχι μόνο.

Ο Θοδωρής Παπαλόπουλος μπορεί, όπως γράψαμε χθες, να συμφώνησε προφορικά με τη διοίκηση της Αγιάσου ανανεώνοντας τη συνεργασία του με την ομάδα για τρίτο συνεχόμενο χρόνο, όμως τίποτα ακόμη δεν είναι σίγουρο, καθώς ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχουν εκκρεμότητες από τη χρονιά που πέρασε. Δεν είναι απίθανο αυτή η εκκρεμότητα να σταθεί εμπόδιο στην καλή συνεργασία των δύο πλευρών αν η διοίκηση του Ολύμπου από την πλευρά της δε φροντίσει να δώσει μια άμεση λύση. Στην Αγιάσο, πάντως, οι φίλοι της ομάδας πιστεύουν στο έργο που κάνει ο εν λόγω τεχνικός και σίγουρα η είδηση της παραμονής του έχει σκορπίσει ικανοποίηση και ενθουσιασμό σε όλους, βλέποντας ότι με εκείνον στον πάγκο η επόμενη χρονιά μπορεί να οδηγήσει την ομάδα σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Συνεχίζει με Μυρογιάννη ο Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας
Τα όποια προβλήματα, διοικητικά και αγωνιστικά, καλείται να λύσει ο Ατρόμητος, ώστε να αγωνιστεί τη νέα χρονιά χωρίς προβλήματα στο Πρωτάθλημα.

Ο Κλεάνθης Μανιάτης πείστηκε τελικά και θα παραμείνει στην προεδρία, έχοντας στο πλάι του και άλλους παράγοντες να τον βοηθήσουν. Οπότε το βάρος πέφτει πλέον στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Ο Στρατής Μυρογιάννης παραμένει στην τεχνική ηγεσία της Αγίας Μαρίνας και αυτόν το χρόνο, και αναζητά παίκτες που θα καλύψουν τα κενά αυτών που θα αποχωρήσουν από το σύλλογο. Ο στόχος, πάντως, θα είναι μια καλή πορεία σε μια πολύ δύσκολη από όλες τις πλευρές χρονιά.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey