Καλύτερα αισθάνεται ο Λέσβιος παίκτης μετά τον τραυματισμό του

Έτοιμος να τα δώσει όλα

07/07/2012 - 15:20

Την ώρα να ξεκινήσει προετοιμασία δε βλέπει ο Γιάννης Ζαραδούκας, ο οποίος γύρισε από το Ραφαέλ της Γαλλίας και ενημέρωσε τους γιατρούς του ότι δεν αισθάνεται πλέον τον παραμικρό πόνο.

Την ώρα να ξεκινήσει προετοιμασία δε βλέπει ο Γιάννης Ζαραδούκας, ο οποίος γύρισε από το Ραφαέλ της Γαλλίας και ενημέρωσε τους γιατρούς του ότι δεν αισθάνεται πλέον τον παραμικρό πόνο. Ο Λέσβιος ποδοσφαιριστής, παρέα με τον Γκαλάς τής Τότεναμ και άλλους αστέρες του γαλλικού Πρωταθλήματος, έκανε τις τελευταίες μέρες την αποθεραπεία του σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο λίγο έξω από τη Νίκαια της Γαλλίας, ρίχνοντας το βάρος στο πρόγραμμα που του είχαν αναθέσει οι γιατροί που τον παρακολουθούν. Ο Ζαραδούκας θα ξεκινήσει τώρα προετοιμασία στα μέσα της επόμενης εβδομάδας και θα τεθεί στη διάθεση του νέου του προπονητή Ζαρντίμ, όπου θα κληθεί να αποδείξει ότι έχει μια θέση στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Να σημειώσουμε ότι ο παίκτης τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα με την ομάδα των Ιωαννίνων, στην οποία είχε δοθεί με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey