Καθυστερεί την απάντησή του προς την ΑΕΛΚ ο τεχνικός, ανάβοντας φωτιές

Στην έξοδο ο Ματζουράκης

07/07/2012 - 15:18

Όσο ο Γιάννης Ματζουράκης δεν απαντά στην πρόταση του Νίκου Μιχαλάκη για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, τόσο τα σενάρια φουντώνουν, δείχνοντας ότι ίσως ο έμπειρος προπονητής να βρίσκεται στην έξοδο.

Όσο ο Γιάννης Ματζουράκης δεν απαντά στην πρόταση του Νίκου Μιχαλάκη για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, τόσο τα σενάρια φουντώνουν, δείχνοντας ότι ίσως ο έμπειρος προπονητής να βρίσκεται στην έξοδο. Χθες, μάλιστα, ακούστηκαν και τα τρία πρώτα ονόματα τα οποία μπορεί να διαδεχθούν το Ματζουράκη στον πάγκο, και αυτά είναι του Τίμου Καβακά, του Νίκου Παντέλη και του Γιώργου Βαζάκα.

Η διοίκηση και ο πρόεδρος της ΠΑΕ έκαναν μετά το τέλος των πλέι-οφ την πρότασή τους στον έμπειρο προπονητή για την ανανέωση της συνεργασίας, όμως ο χρόνος πιέζει πολύ και τις δύο πλευρές, και δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά χωρίς την εισήγηση του προπονητή, κάτι που πρέπει να λυθεί άμεσα. Ο Ματζουράκης περίμενε, όπως κάνουν λόγο πληροφορίες, κάποια ομάδα ανώτερης κατηγορίας να του κάνει πρόταση, αλλά όλες έχουν ήδη κλείσει, κάτι που γεννάει ερωτηματικά σχετικά με το γιατί καθυστερεί ο Έλληνας τεχνικός να δώσει την απάντησή του στην ΠΑΕ, η οποία αν ο Ματζουράκης αρνηθεί, πρέπει να κινηθεί άμεσα ώστε να βρει τον αντικαταστάτη του. Το πιθανότερο είναι ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το εν λόγω ζήτημα.

Ανανέωσε και ο Χατζόπουλος
Μετά το Γιώργο Μανούσο που ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΑΕΛΚ για τα επόμενα δύο χρόνια, σειρά πήρε ο αμυντικός Νίκος Χατζόπουλος, ο οποίος πραγματοποίησε φέτος εξαιρετικό πρωτάθλημα, διατηρώντας τη θέση του σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια, σταθερά στην αμυντική γραμμή, κάτι που δεν άφησε ασυγκίνητους τους ανθρώπους της ομάδας. Οι αρμόδιοι αμέσως μίλησαν μαζί του και τα βρήκαν σε χρόνο-ρεκόρ, με τις δύο πλευρές να είναι απολύτως ευχαριστημένες η μία από την άλλη. Έτσι, ο ταλαντούχος αμυντικός θα φορέσει και τον επόμενο χρόνο τη φανέλα της Καλλονής, δείχνοντας ικανοποιημένος και χαρούμενος που θα μείνει στην οικογένεια.

Η προσοχή θα σταθεί τώρα περισσότερο στους ντόπιους, αφού η επιθυμία των ανθρώπων της ομάδας είναι να παραμείνουν στις τάξεις της παιδιά από τη Λέσβο. Επί του θέματος εξελίξεις αναμένονται επίσης μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Με τα ίδια χρήματα
Με τα ίδια χρήματα η ΟΤΕ TV θα μεταδίδει τα παιχνίδια τής Football League και τη σαιζόν 2012 - ’13, αφού η διοργανώτρια αρχή ήρθε σε συμφωνία με το συνδρομητικό κανάλι. Έτσι, οι αγώνες πρωταθλήματος θα μεταδίδονται και την επόμενη σαιζόν έναντι του ποσού των δύο εκατομμυρίων ευρώ. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι κάθε ΠΑΕ θα βάλει στο ταμείο της περίπου 110.000 ευρώ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey