Τρέχουν οι εξελίξεις μέσα στα τοπικά ποδοσφαιρικά σωματεία της Λέσβου, με τις μεταγραφές προπονητών και παικτών να είναι στο επίκεντρο

Σχεδιασμός για τη νέα σαιζόν

06/07/2012 - 15:45

Στασιμότητα επικρατεί στον Αετό Λουτρών, με το μέλλον να μοιάζει αβέβαιο εν όψει της νέας χρονιάς.

Αετός Λουτρών:
Αβέβαιο το μέλλον

Στασιμότητα επικρατεί στον Αετό Λουτρών, με το μέλλον να μοιάζει αβέβαιο εν όψει της νέας χρονιάς. Από την ημέρα που ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, πραγματικά δεν κουνιέται φύλλο, κάτι που δείχνει ότι η άλλοτε ιστορική ομάδα των Λουτρών, από την οποία ανεδείχθησαν καλοί ποδοσφαιριστές, πολύ δύσκολα αν δεν ευαισθητοποιηθούν οι φίλοι της θα μπορέσει να σηκώσει κεφάλι και να οργανωθεί διοικητικά και αγωνιστικά. Τα τελευταία χρόνια, ο Τάκης Κόκκινος είναι ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές, ο άνθρωπος που βγάζει το φίδι από την τρύπα «τρέχοντας» όλα τα θέματα του συλλόγου. Ο ίδιος και πάλι δηλώνει στρατιώτης της ομάδας, θέλοντας να βοηθήσει και να την στηρίξει, αλλά όχι μόνος του. Παρά της εκκλήσεις του να βρεθούν άτομα, ακόμη όλα είναι στον αέρα, με τις μέρες να φεύγουν και στον Αετό να επικρατεί αβεβαιότητα για το «αύριο». Οι παίκτες κάνουν υπομονή περιμένοντας τις εξελίξεις, αλλά αυτοί που ήταν για ένα χρόνο, θα φύγουν σίγουρα, ενώ πρέπει να λυθεί και το θέμα του προπονητή.

Όλυμπος:
Ξεκινάει ο σχεδιασμός!

Ο Θοδωρής Παπαλόπουλος έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του Ολύμπου, ανανεώνοντας τη συνεργασία τους για τρίτο συνεχόμενο χρόνο. Η παραμονή του αξιόλογου προπονητή σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων, βλέποντας πως με αυτόν στον πάγκο η επόμενη χρονιά μπορεί να φέρει ό,τι χάθηκε από τη φετινή. Βέβαια, επειδή η νέα σαιζόν αναμένεται να έχει ακόμη μεγαλύτερες δυσκολίες, ο εν λόγω τεχνικός θα ζητήσει σίγουρα κάποια μεταγραφική ενίσχυση, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν παίκτες που ήταν στο δυναμικό και θα πρέπει τα όποια κενά δημιουργηθούν, να καλυφθούν. Άρα, η διοίκηση του Ολύμπου θα πρέπει σε συνεργασία με τον προπονητή να δουν μεταγραφικούς στόχους και να αποφασίσουν από τώρα, στη μεταγραφική περίοδο του Ιουλίου, πού θα στοχεύσουν.

Παλλεσβιακός:
Πρόεδρος ο Δ. Φωταρέλλης

Με το Δημήτρη Φωταρέλλη στο πόστο του προέδρου θα πορευτεί τα επόμενα χρόνια ο Παλλεσβιακός, λύνοντας με τον καλύτερο τρόπο το πρόβλημα που υπήρχε μετά την αποχώρηση από τη θέση του ακούραστου εργάτη του, Γιώργου Αμπελικιώτη. Στις πρόσφατες αρχαιρεσίες, οι φίλοι της ομάδας απέδειξαν πόσο πολύ κοντά βρίσκονται και δεν αφήνουν το σύλλογο να βρεθεί σε δύσκολη θέση. Ο νέος πρόεδρος γνωρίζει άπταιστα τη λεσβιακή νοοτροπία του ποδοσφαίρου και των ομάδων και θέλει να επιτύχει στο ρόλο του. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα έχουν ανακοινωθεί και οι υπόλοιπες θέσεις στο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο απαρτίζεται από νέα άτομα. Στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας παραμένει ο Στηβ Σίμος, στο διπλό ρόλο προπονητή και παίκτη, ενώ και αυτήν τη χρονιά ο Παλλεσβιακός θα βασιστεί στα νεαρά του παιδιά, όπως άλλωστε ήδη κάνει, και συνάμα θα κάνει και πρωταθλητισμό, όπως συνέβη και πέρυσι.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey