Για να αποκτήσει ο Σύνδεσμος Διαιτητών της Λέσβου παρατηρητές

Πέρασαν από εξετάσεις Στεργίου και Πηγάσης

06/07/2012 - 15:40

Την περσινή χρονιά υπήρξε έντονο πρόβλημα με την παρουσία των παρατηρητών διαιτησίας στη Δ΄ Εθνική, με αποτέλεσμα η Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών να ορίζει παρατηρητές από την Αθήνα και τη γειτονική μας Χίο ώστε να εποπτεύουν τα παιχνίδια του Αιολικού.

Την περσινή χρονιά υπήρξε έντονο πρόβλημα με την παρουσία των παρατηρητών διαιτησίας στη Δ΄ Εθνική, με αποτέλεσμα η Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών να ορίζει παρατηρητές από την Αθήνα και τη γειτονική μας Χίο ώστε να εποπτεύουν τα παιχνίδια του Αιολικού. Αποτέλεσμα, το κόστος να είναι μεγάλο για το σύλλογο και να υπάρχουν σκέψεις για τον τρόπο αντιμετώπισης του μέτρου αυτού. Αιτία ήταν το γεγονός ότι την περσινή χρονιά κανένας παρατηρητής δεν προσήλθε να δώσει τις γραπτές εξετάσεις και έτσι ο σύνδεσμος της Λέσβου δεν είχε στους πίνακές του κάποιον.

Πριν από μερικές μέρες, στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας διεξήχθησαν οι φετινές εξετάσεις των υποψήφιων παρατηρητών για τους πίνακες της νέας χρονιάς, με τους Θεόδωρο Στεργίου και Στρατή Πηγάση να υποβάλλονται στη διαδικασία αυτή. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, και οι δύο τα πήγαν αρκετά καλά και ο αριθμός συμμετοχής ήταν μικρός. Η τοποθέτησή τους στον πίνακα Γ΄ και Δ΄ Εθνικής αντίστοιχα θα λύσει εν μέρει το πρόβλημα, αφού σίγουρα τα έξοδα θα είναι λιγότερα από αυτά που έπρεπε να δοθούν σε ξένο παρατηρητή που θα ερχόταν στη Μυτιλήνη.

Τα αποτελέσματα των δύο Λέσβιων παρατηρητών αναμένονται να βγουν τις επόμενες μέρες, ενώ θα γίνει προσπάθεια εξετάσεις να δώσει το Σεπτέμβριο και ο Μανόλης Βόμβας, ο οποίος δεν πήγε στην Αθήνα για τη διαδικασία αυτή ώστε ο αριθμός των παρατηρητών του νησιού να είναι μεγαλύτερος.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey