Θα συζητηθούν κυρίως τα θέματα που αφορούν στην αναβάθμιση του τοπικού ποδοσφαίρου

Τη Δευτέρα η Γ.Σ. τής Ε.Π.Σ.Λ.

30/06/2012 - 16:13

Τη Δευτέρα στις 19:00, στο ξενοδοχείο «Silver Bay», θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου. Στη συνέλευση θα συζητηθούν σημαντικά θέματα που έχουν να κάνουν με τη χρονιά που πέρασε, αλλά και αυτή που θα έρθει, και οι άνθρωποι της Ε.Π.Σ.Λ. ελπίζουν ότι θα υπάρξει συμμετοχή όλων των σωματείων που της ανήκουν.

Τη Δευτέρα στις 19:00, στο ξενοδοχείο «Silver Bay», θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου. Στη συνέλευση θα συζητηθούν σημαντικά θέματα που έχουν να κάνουν με τη χρονιά που πέρασε, αλλά και αυτή που θα έρθει, και οι άνθρωποι της Ε.Π.Σ.Λ. ελπίζουν ότι θα υπάρξει συμμετοχή όλων των σωματείων που της ανήκουν, ώστε να συμμετάσχουν στις διαδικασίες και τις συζητήσεις, αλλά και να καταθέσουν τις προτάσεις τους, προκειμένου αυτές, αν κριθούν κατάλληλες, να περάσουν για ψήφιση.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, κ. Σταύρος Ψαρρόπουλος, στο ξεκίνημα της συνέλευσης θα κάνει τον απολογισμό της χρονιάς και εν συνεχεία η Ε.Π.Σ.Λ. θα ανακοινώσει στους παράγοντες τις προτάσεις που έχει στα σκαριά, οι οποίες ως αποκλειστικό στόχο θα έχουν την αναβάθμιση του τοπικού ποδοσφαίρου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey