Τελευταίο παιχνίδι των μπαράζ, με τις ομάδες να παίζουν τώρα για την αδιάφορη δεύτερη θέση

Φινάλε χωρίς ενδιαφέρον

30/06/2012 - 16:08

Τελευταία αγωνιστική σήμερα των πλέι-οφ της Football League, χωρίς όμως κανένα ενδιαφέρον, αφού όλα κρίθηκαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, με τον Πλατανιά Χ. να παίρνει το εισιτήριο για τη Σούπερ Λίγκα.

Τελευταία αγωνιστική σήμερα των πλέι-οφ της Football League, χωρίς όμως κανένα ενδιαφέρον, αφού όλα κρίθηκαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, με τον Πλατανιά Χ. να παίρνει το εισιτήριο για τη Σούπερ Λίγκα κερδίζοντας μια ιστορική άνοδο.

Το μόνο που απομένει πλέον στα δύο σημερινά παιχνίδια, είναι να μάθουμε τελικά ποια ομάδα θα καταλάβει τη δεύτερη θέση, που δεν οδηγεί πουθενά. Η ΑΕΛΚ μπορεί να έχασε το στοίχημα μετά την ήττα από τον Πλατανιά, όμως οι παίκτες της είναι υποχρεωμένοι να παλέψουν και να κερδίσουν την Παναχαϊκή ώστε να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στα μπαράζ με ένα καλό αποτέλεσμα.

Αλλαγές σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι σίγουρα θα υπάρξουν από το Γιάννη Ματζουράκη, ο οποίος αναμένεται να δώσει ευκαιρία και σε άλλους παίκτες να αγωνιστούν στη διοργάνωση αυτή. Ο Νίκος Χατζόπουλος επανέρχεται από τιμωρία, όμως θα λείψουν οι τιμωρημένοι Τραορέ και Μανουσάκης. Παρά την πίκρα τους, οι Λέσβιοι φίλαθλοι θα πάνε και αυτήν τη φορά στο γήπεδο να ενισχύσουν την ομάδα και να ευχαριστήσουν τους παίκτες για τα όσα πέτυχαν τη χρονιά αυτή. Μια χρονιά που μπορεί να μη συνοδεύτηκε από την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, σηματοδότησε όμως την πορεία της νεοφώτιστης ομάδας στη Football League, με αποκορύφωμα την είσοδό της στα μπαράζ ανόδου.

Το άλλο παιχνίδι στα πλαίσια των πλέι-οφ, είναι αυτό μεταξύ της Καλλιθέας και του Πλατανιά Χ. στο «Ελ Πάσο». Και τα δύο παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 19.00.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey