Με μετάλλια επέστρεψαν από το Πρωτάθλημα Στίβου στις Σέρρες οι αθλητές τής ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου

Σπουδαίες επιτυχίες

27/06/2012 - 16:18

Σπουδαία εμφάνιση και μεγάλες επιτυχίες πέτυχαν οι αθλητές και αθλήτριες της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κατηγοριών Παίδων - Κορασίδων, στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Σπουδαία εμφάνιση και μεγάλες επιτυχίες πέτυχαν οι αθλητές και αθλήτριες της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κατηγοριών Παίδων - Κορασίδων, στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Η Ιωάννα Λιτζολάρι, αθλήτρια του Α.Σ. Αθλοκίνηση, με σπουδαία επίδοση, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 100 μ. Κορασίδων και το χάλκινο μετάλλιο στα 200 μ. Κορασίδων, με επιδόσεις 12.46 και 25.78 αντίστοιχα. Η Λιτζολάρι, με τη μεγάλη της επιτυχία, κατοχύρωσε τη συμμετοχή της στην Εθνική Ομάδα Στίβου, που θα λάβει μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων που θα διεξαχθεί στη Σερβία στις 14 Ιουλίου.

Μετάλλιο κατέκτησε και ο Πέτρος Χάτζιου, επίσης του Α.Σ. Αθλοκίνηση, που ανακηρύχτηκε δεύτερος στο Άλμα επί Κοντώ Παίδων, με επίδοση 4,40 μ., που του χάρισε το αργυρό. Θα λάβει μέρος και εκείνος με την Εθνική Ομάδα Στίβου, στη Διεθνή Συνάντηση μεταξύ Ελλάδος και Κύπρου, που θα διεξαχθεί στη Λάρνακα στις 18 - 19 Ιουλίου.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Μαργαρίτα Ντίνα τού Α.Ο. Αρισβαίου, που τερμάτισε 3η στα 2.000 μ. Φ.Ε. Κορασίδων, με επίδοση 8.01:16 και επίσης εξασφάλισε τη συμμετοχή της με την Εθνική Ομάδα Στίβου στη Διεθνή Συνάντηση Ελλάδος - Κύπρου.

Ο Βασίλης Χασάπης τού Α.Ο. Αρισβαίου δεν κατάφερε να πάρει μετάλλιο και ήταν 5ος στην τρίτη προκριματική σειρά των 100 μ., με επίδοση 11.82.

Από την πλευρά του, το Δ.Σ. τής ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους, τους προπονητές και τα σωματεία και εύχεται σε όλους ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

Επόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι των Κατηγοριών Εφήβων - Νεανίδων, που θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Λάρισας 30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου, όπου από τα σωματεία τής ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου θα λάβουν μέρος οι παρακάτω: Από τον Α.Ο. Αρισβαίος Καλλονής η Μαργαρίτα Ντίνα στα 3.000 μ. Φυσικά Εμπόδια Νεανίδων. Από τον Α.Σ. Αθλοκίνηση η Ιωάννα Λιτσολάρι στα 100 - 200 μ. Νεανίδων και ο Πέτρος Χατζίου στο Άλμα επί Κοντώ των Εφήβων.

Αύριο Πέμπτη θα διεξαχθεί από την ΕΑΣ Λέσβου στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα «ΠΟΛΥΑΘΛΩΝ» των Κατηγοριών Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α΄, ενώ παράλληλα θα διεξαχθούν και αγωνίσματα για τις κατηγορίες Μίνι Παμπαίδων - Παγκορασίδων (50 μ. - Μήκος) και Π.Π. - Π.Κ. Β΄ (60 μ. - 600 μ. - Μήκος, Μπαλάκι).

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey