Ολιγοήμερες διακοπές θα περάσει στο νησί ο ποδοσφαιριστής, μαζί με την οικογένειά του

Στη Λέσβο ο Λυμπερόπουλος

27/06/2012 - 16:17

Μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την Εθνική μας Ομάδα στα πλαίσια του Euro 2012 και τα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, ήρθε ώρα για ξεκούραση και διακοπές για τον ποδοσφαιριστή τής ΑΕΚ Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος βρίσκεται από τη Δευτέρα στη Λέσβο.

Μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την Εθνική μας Ομάδα στα πλαίσια του Euro 2012 και τα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, ήρθε ώρα για ξεκούραση και διακοπές για τον ποδοσφαιριστή τής ΑΕΚ Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος βρίσκεται από τη Δευτέρα στη Λέσβο. Ο Λυμπερόπουλος επέλεξε για ακόμη μια φορά να περάσει τις διακοπές του στο νησί, αφού τα μαγευτικά τοπία και τα αξιοθέατα έχουν κερδίσει την προτίμηση τόσο του ίδιου, όσο και της οικογένειάς του. Και όλα αυτά, προτού πάρει την οριστική του απόφαση αν τελικά θα κρεμάσει τα παπούτσια του.

Σίγουρα οι πρώτες προτεραιότητες του «Λύμπε» για επίσκεψη κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί, θα είναι ο Άγιος Ραφαήλ και ο Ταξιάρχης στο Μανταμάδο, ναούς τους οποίους είχε επισκεφθεί και πριν από λίγους μήνες, όταν είχε ξανάρθει παρέα με το Νίκο Κωστένογλου και τον Τραϊανό Δέλλα.

Η οικογένεια Λυμπερόπουλου θα παραμείνει στη Λέσβο για μια εβδομάδα, ενώ δεν αποκλείεται ο ίδιος να βρεθεί το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο της Μυτιλήνης, ώστε να παρακολουθήσει το παιχνίδι τής ΑΕΛΚ κόντρα στην Παναχαϊκή.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey