Νίκη πάση θυσία θέλει η Καλλονή, που αντιμετωπίζει τον Πλατανιά στη δύσκολη έδρα του

Δείξτε τι αξίζετε…

27/06/2012 - 16:02

Ίσως η πιο κρίσιμη αγωνιστική των πλέι-οφ είναι η σημερινή, που θα κρίνει πολλά σχετικά με την υπόθεση «πρωτιά στον όμιλο».

Ίσως η πιο κρίσιμη αγωνιστική των πλέι-οφ είναι η σημερινή, που θα κρίνει πολλά σχετικά με την υπόθεση «πρωτιά στον όμιλο».

Η ΑΕΛΚ αντιμετωπίζει στο γήπεδο του «Μάλεμε» τον επικίνδυνο και πρωτοπόρο Πλατανιά. Η νίκη με την Καλλιθέα την Κυριακή που πέρασε, έβαλε για τα καλά στο παιχνίδι την ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη, ανέτρεψε τα δεδομένα στον ειδικό βαθμολογικό πίνακα και αναπτέρωσε το ηθικό της Καλλονής. Όλα λοιπόν περνούν και κρίνονται στα Χανιά, με τους Λέσβιους να είναι αποφασισμένοι για τη νίκη, πράγμα που σημαίνει ότι το φινάλε με την Παναχαϊκή στη Μυτιλήνη θα είναι συγκλονιστικό.

Απουσία στην άμυνα
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Ματζουράκης θα επαναφέρει στο βασικό σχήμα το Γιώργο Καρακώστα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του αν και ο αντικαταστάτης του Τραορέ τα πήγε αρκετά καλά στο παιχνίδι με την Καλλιθέα.

Ο Νίκος Χατζόπουλος θα είναι ο μεγάλος απών, αφού με την Καλλιθέα συμπλήρωσε κάρτες και δε θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του σε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Ο έμπειρος αμυντικός κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Καλλιθέα, χαρακτήρισε τη σημερινή αναμέτρηση σαν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, δείχνοντας συνάμα αισιόδοξος για το ότι η ομάδα του μπορεί να καταφέρει να πάρει τη νίκη. Το ίδιο και ο Γιώργος Μανούσος, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια τής ΑΕΛΚ δε σκοράρει, αλλά, όπως τόνισε και ο ίδιος: «Μακάρι να το βάλει άλλος το γκολ και όχι εγώ, και ας κερδίσουμε.» Λόγια που αφήνουν να εννοηθεί η δίψα για νίκη.

Ο Ιωαννίδης από την Αργολίδα θα είναι ο ρέφερι της κρίσιμης αυτής αναμέτρησης, που θα ξεκινήσει στις 20:00 με σκοπό οι παίκτες να αποφύγουν τις υψηλές θερμοκρασίες τους απογεύματος.

Άγχος και στο άλλο παιχνίδι
Ιδιαίτερα κρίσιμο είναι και το άλλο παιχνίδι, αυτό της Παναχαϊκής που παίζει με την Καλλιθέα, με τις δύο ομάδες που προέρχονται από ήττα στην προηγούμενη αγωνιστική, να αποζητούν διακαώς τη νίκη. Η πατρινή ομάδα συνεχίζει να φωνάζει εναντίον της διαιτησίας για τα όσα διαδραματίστηκαν στα Χανιά και ο πρόεδρός της, Αλέξης Κούγιας, να συνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις τους, μιλώντας για «βρομιάρηδες και δυστυχισμένους που ζουν μόνο από το βρόμικο ποδόσφαιρο», στους οποίους τονίζει ευθέως: «Έρχεται η ώρα να μπείτε φυλακή.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey