Ωραίο ποδόσφαιρο και πλούσιο θέαμα παρουσίασαν οι μικροί ποδοσφαιριστές στο Παιδικό Πρωτάθλημα

Έπεσε η αυλαία στο Παιδικό

22/06/2012 - 16:06

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, οι μικροί ποδοσφαιριστές της Λήμνου κέρδισαν το χειροκρότημα των φιλάθλων που πήγαν να τους παρακολουθήσουν στους τελευταίους αγώνες της χρονιάς.

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, οι μικροί ποδοσφαιριστές της Λήμνου κέρδισαν το χειροκρότημα των φιλάθλων που πήγαν να τους παρακολουθήσουν στους τελευταίους αγώνες της χρονιάς.

Στους τελικούς που έγιναν, πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα Α.Σ. Αργοναύτες, που κέρδισαν στο μεγάλο τελικό τον Ηρακλή Ατσικής με 4-1. Οι σκόρερ του αγώνα ήταν ο Ζαγούδης για την ομάδα του Ηρακλή και οι Πετρέλλης, Πλαφάς, Βακιρτζής και Ζερβός για το νικητή Αργοναύτη.

Στο μικρό τελικό κέρδισε η ομάδα του Α.Ο. Ηφαιστία Κοντοπουλίου, με σκορ 3-1 τον Κεραυνό Αγ. Δημητρίου, κατακτώντας την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη.

Ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων και κυπέλλων σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος. Καλύτερος γκολκίπερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Καραγιάννης τού Α.Σ. Αργοναύτες και MVP ο Ζερβός, επίσης των Αργοναυτών.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Επιτροπή, όπως και στους παράγοντες, τους προπονητές και κυρίως στους μικρούς ποδοσφαιριστές, για την άψογη συμπεριφορά τους και το ήθος που παρουσίασαν κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος, ενώ όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη σαιζόν 2012 - ‘13. Τέλος, η Επιτροπή ευχαρίστησε και τους διαιτητές Γλύτζο, Παρούση και Παπαγεωργίου του Συνδέσμου Διαιτητών Λήμνου, για την πολύ καλή διαιτησία τους σε όλα τα παιχνίδια.

Τελική κατάταξη
1. Α.Σ. Αργοναύτες
2. Α.Σ. Ηρακλής Ατσικής
3. Α.Ο. Ηφαιστία Κοντοπουλίου
4. Κεραυνός Αγ. Δημητρίου
5. Προποντίδα Ν. Κούταλης

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey