Οι παλιοί παίκτες του Αιολικού της Βορείου Ελλάδος θύμισαν στιγμές ένδοξων εποχών

Αλησμόνητες στιγμές από τους παλαιμάχους

22/06/2012 - 16:05

Ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Μυτιλήνης το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Μυτιλήνης το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Αντίπαλοι, οι βετεράνοι της Λέσβου με τους αντίστοιχους της Βορείου Ελλάδος, παλιοί παίκτες του Αιολικού που άφησαν τη δική τους σφραγίδα φορώντας τη φανέλα της ομάδας τα έτη 1997, ‘98, ’99, στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Αυτοί ήταν οι Πασχάλης Μπαξεβάνης, Χρήστος Παπαδόπουλος, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Μάριος Χατζηαντωνίου και Μάρκος Τσομπανόπουλος, οι οποίοι πλαισιώθηκαν και από Λέσβιους παίκτες, αντιμετωπίζοντας την ομάδα παλαιμάχων της Λέσβου.

Ο Θανάσης Δημητριάδης, ο οποίος κοουτσάρησε την ομάδα της Βορείου Ελλάδος, αφού τους περισσοτέρους τους είχε παίκτες στον τότε Αιολικό, τους είδε να… βγάζουν μάτια στο γήπεδο με τις ωραίες και περίτεχνες ενέργειές τους και τα όμορφα εννιά γκολ που σημειώθηκαν.

Τοπ σκόρερ αναδείχθηκε ο Καρακλάς, στοχεύοντας τέσσερις φορές τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ δυο τέρματα πέτυχε ο Γιακαλής και από ένα οι Γαβαλάς, Νησιώτης και Διονυσάτος. Για τους ηττημένους, τα τέρματα πέτυχαν οι Εμμανουήλ και Σπανός, οι οποίοι πέρασαν ως αλλαγή στο β΄ ημίχρονο. Στο τέλος της αναμέτρησης η υπόσχεση που δόθηκε, ήταν ότι την επόμενη φορά που θα συναντηθούν πάλι οι δύο ομάδες, θα έρθουν ακόμη περισσότεροι παίκτες που πέρασαν από τη Μυτιλήνη και τον Αιολικό. Μάλιστα, το βράδυ της ίδιας μέρας όλοι μαζί απόλαυσαν το ουζάκι τους σε ταβέρνα του νησιού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΛΕΣΒΟΥ: Χατζηαναγνώστου, Μαρμαράς, Κοκώνης, Σαλταμάρας, Μέγας, Φώνιανης, Μπέντο, Κελαϊδίτης, Βαξεβάνης, Ανδρόνικος, Ορφανίδης, Σπανός, Ματζουράνης, Πηξγάσης, Στεφάνογλου, Μανούκος, Παρασκευάς, Κοκκινέλλης, Πιττός, Αγριμάκης, Εμμανουήλ
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΙΟΛΙΚΟΥ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ: Γαβαλάς, Μπαξεβάνης, Παπαδημητρίου, Παπαδόπουλος, Τσομπανόπουλος, Παπαδημητρίου, Διονυσάτος, Καρακλάς, Νησιώτης, Χατζηαντωνίου, Μακαρώνης, Γιακαλής, Μάττας, Καρτάλης

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey