Με τους Ίωνες Χίου αναμετράται σήμερα, στο πρώτο παιχνίδι των μπαράζ ανόδου, η Γέρα

Δείξε τι αξίζεις!

21/06/2012 - 15:55

Στο Δημοτικό Γυμναστήριο της Καισαριανής αρχίζουν σήμερα τα μπαράζ ανόδου για τη Γέρα, με την αδρεναλίνη να ανεβαίνει κατακόρυφα στις ομάδες που μάχονται να κερδίσουν την άνοδό τους στη Γ΄ Εθνική.

Στο Δημοτικό Γυμναστήριο της Καισαριανής αρχίζουν σήμερα τα μπαράζ ανόδου για τη Γέρα, με την αδρεναλίνη να ανεβαίνει κατακόρυφα στις ομάδες που μάχονται να κερδίσουν την άνοδό τους στη Γ΄ Εθνική.

Ο Παπάδος Γέρας έχει ραντεβού με την ιστορία, διεκδικώντας να κερδίσει αυτό που έχασε πέρυσι, την άνοδό του στην Γ΄ Εθνική των Ανδρών. Οι Ίωνες Χίου, με τους οποίους η ομάδα της Λέσβου παίζει σήμερα, και ο Ιβίσκος Ρόδου, που ακολουθεί, χωρίς φυσικά να υποτιμηθούν οι άλλες δύο ομάδες ο Ίκαρος Ικαρίας και Φανάρια Νάξου, θεωρούνται από τις πιο δυνατές. Με καλή εμφάνιση της Γέρας και νίκη στην πρεμιέρα, ο δρόμος για την άνοδο θα είναι ανοικτός, ενώ βολεύει τους Γεραγώτες το γεγονός ότι την επομένη του αγώνα αυτού υπάρχει το ματς με τον Ιβίσκο, οπότε καταλαβαίνει ο καθένας ότι με δύο νίκες στο ξεκίνημα, η κατηγορία δεν μπορεί να ξεφύγει.

Ο τεχνικός της ομάδας, Παναγιώτης Κακαλιάς, έχει πάρει μαζί του στην αποστολή, η οποία βρίσκεται από χθες στην Αθήνα, όλους τους παίκτες του, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας ώρας και τους έχει ετοιμοπόλεμους, δυνατούς και αποφασιστικούς.

«Δε θα έχουμε πρόβλημα»
Ο Γιάννης Ζεστός και ο Δημήτρης Βολικάκης, παίκτες της Γέρας, μίλησαν στο «Ε» λίγο πριν αναχωρήσουν για την Αθήνα, δίνοντας το δικό τους στίγμα για τους αγώνες κατάταξης που θα ανακηρύξουν τον πρωταθλητή από το Αιγαίο. Ο Ζεστός, ο οποίος όλη τη χρονιά είχε διπλό ρόλο στην ομάδα, παίκτη και προπονητή, επεσήμανε το γεγονός ότι όλα τα παιχνίδια χρειάζονται την πρέπουσα προσοχή, τονίζοντας: «Πιστεύω ότι θα βγει κάτι καλό και αποτελεσματικό στους αγώνες αυτούς. Έχουμε βλέψεις επανόδου στη Γ΄ Εθνική και θα κάνουμε τα πάντα να το πετύχουμε, αρκεί να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο. Είναι καθοριστικά τα δύο πρώτα παιχνίδια με τους Ίωνες και τον Ιβίσκο στη συνέχεια, αλλά πάμε ξεκούραστοι στα παιχνίδια. Εμείς είμαστε έτοιμοι, έχουμε πλήρες ρόστερ, δε φοβόμαστε κανέναν, σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά όπως σας είπα, δεν τον φοβόμαστε.»

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Βολικάκης σημείωσε: «Κάναμε μια καλή προετοιμασία, έχουμε κάποια μικρά προβλήματα, τα οποία όμως παλεύουμε και θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Πάμε για να το πάρουμε. Οι αντίπαλοί μας μάς υπολογίζουν και αυτό είναι στα υπέρ μας. Αυτό όμως θα πρέπει να το δείξουμε και στα παιχνίδια, να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε τους αντιπάλους.»

Η Γέρα θα αντιμετωπίσει στις 17:00 τους Ίωνες.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey