Σε σχολή Προπονητικής UEFA A, στη Ρόδο, συμμετείχε ο Λέσβιος τεχνικός Στέλιος Μουντανάρης

Προπονητής με πτυχίο

21/06/2012 - 15:52

Το πρόγραμμα της Σχολής Προπονητών UEFA A, που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο, παρακολούθησε ο Λέσβιος προπονητής Στέλιος Μουντανάρης, ακόμη ένας από το νησί μας που για δύο χρόνια μπορεί ελεύθερα να εξασκεί το επάγγελμα του τεχνικού σε υψηλές κατηγορίες.

Το πρόγραμμα της Σχολής Προπονητών UEFA A, που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο, παρακολούθησε ο Λέσβιος προπονητής Στέλιος Μουντανάρης, ακόμη ένας από το νησί μας που για δύο χρόνια μπορεί ελεύθερα να εξασκεί το επάγγελμα του τεχνικού σε υψηλές κατηγορίες. Ο εν λόγω προπονητής παρακολούθησε τον πρώτο κύκλο από τους δύο της Σχολής Προπονητών UEFA A, ενώ σε δύο από τώρα χρόνια θα πρέπει να παρακολουθήσει και το δεύτερο κύκλο της Σχολής, ώστε να κατοχυρώσει το δίπλωμά του.

Τα μαθήματα της Σχολής διήρκησαν 10 μέρες και εκεί παρευρέθηκαν αρκετά γνωστά ονόματα από το χώρο του ποδοσφαίρου, όπως ο Τραϊανός Δέλλας, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο Λάζαρος Σέμος, ακόμη και ο προπονητής του Πλατανιά Χ., Γιάννης Χατζηνικολάου.

Ο Στέλιος Μουντανάρης, προπονητής της Μικτής Ομάδας των Παίδων τής Ε.Π.Σ.Λ. αλλά και του Οδ. Ελύτη, είχε την ευκαιρία να εμπλουτίσει της γνώσεις του και στο τέλος να πάρει και δίπλωμα. Το πρακτικό κομμάτι της εκπαίδευσης, έγινε στο γήπεδο της Ένωσης Ρόδου στο Κρακόνερο και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

Τη Σχολή παρακολούθησαν περίπου 40 άτομα. αριθμός πέρα για πέρα ικανοποιητικός. κάτι που καταδεικνύει ότι το έργο των εκπαιδευτών Τέλη Μπατάκη, Μάκη Σεντελίδη και Μιχάλη Μητροτάσιου είναι υψηλού επιπέδου. Ο κάθε προπονητής παρουσίασε τουλάχιστον δύο φορές κάποιο κομμάτι προπόνησης υπό μεγάλη πίεση χρόνου, ενώ έπρεπε και να προσέχει την παραμικρή λεπτομέρεια, με την κάθε προπόνηση να διαρκεί περίπου πέντε ώρες συνολικά.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey