Καλύτερη η ομάδα της Καλλονής στο πρώτο ημίωρο, υστέρησε στην τελική της προσπάθεια και έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο ματς στη λευκή ισοπαλία

Έμεινε στο «Χ»

20/06/2012 - 15:54

Στη λευκή ισοπαλία έμεινε και αυτή την αγωνιστική η ομάδα της Καλλονής, χάνοντας πολύτιμο έδαφος, αλλά και τη μεγάλη ευκαιρία σε περίπτωση νίκης να έπιανε σε βαθμούς την ομάδα των Χανίων.

Στη λευκή ισοπαλία έμεινε και αυτή την αγωνιστική η ομάδα της Καλλονής, χάνοντας πολύτιμο έδαφος, αλλά και τη μεγάλη ευκαιρία σε περίπτωση νίκης να έπιανε σε βαθμούς την ομάδα των Χανίων. Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη είχε όλα τα εφόδια να το πράξει, μπαίνοντας φουριόζα στο πρώτο ημίωρο, ελέγχοντας το παιχνίδι και κυκλοφορώντας σωστά την μπάλα. Δεν κατάφερε όμως να φτάσει στο γκολ, πράγμα που διευκόλυνε τα σχέδια των αντιπάλων της, στους οποίους ο βαθμός της ισοπαλίας ήρθε… κουτί!

Σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερα σπουδαίες φάσεις, μοναδικές καλές στιγμές του πρώτου μέρους ήταν ένα σουτ του Μανουσάκη που κατέληξε άουτ και η φάση του 2ου λεπτού με πρωταγωνιστή το Μαραγκουδάκη, ο οποίος από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ενέργειά του. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, φαινόταν ότι οι περισσότεροι παίκτες τής ΑΕΛΚ δε βρέθηκαν σε καλή μέρα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ο παίκτης εκείνος που θα έστελνε την μπάλα στα δοκάρια του Λαζαρίδη, ο οποίος δεν ανησύχησε και πολύ.

Ανούσια υπεροχή
Το ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν απεγνωσμένα το γκολ το οποίο ήθελε και ο κόσμος, που από το ξεκίνημα μέχρι το φινάλε δε σταμάτησε να σπρώχνει με τις φωνές του τους παίκτες. Στο 49΄, μακρινό σουτ από το Λεοζίνιο κατέληξε έξω από τα δοκάρια του Λαζαρίδη, ενώ στο 58΄ η κεφαλιά από το Χατζόπουλο και το σουτ από τον ίδιο στο 65΄ δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

Στο τελευταίο 20λεπτο, ο τεχνικός της Καλλονής προσπάθησε να ρίξει το βάρος στην επίθεση, βάζοντας στο παιχνίδι Βλαστέλλη, Ζουρούδη και Ταραχούλσκι, παίρνοντας έτσι μεγάλο ρίσκο, αφού απέσυρε από το παιχνίδι τους Χατζόπουλο, Χωριανόπουλο και Λεοζίνιο. Αλλά και πάλι το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο, με το 0-0 να δείχνει δίκαιο και για τους δύο αντιπάλους. Τα πράγματα είναι δύσκολα πλέον για την ομάδα της Καλλονής, που αν θέλει να ελπίζει για την πρώτη θέση των πλέι-οφ, θα πρέπει να πάρει νίκες στα επόμενα παιχνίδια.

Στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής, θα αναμετρηθεί την Πέμπτη στην Πάτρα με την Παναχαϊκή, σε ένα παιχνίδι μεγάλης σημασίας τόσο από βαθμολογικής άποψης, όσο και λόγω όλων των τελευταίων γεγονότων ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ταξίδι-αστραπή ο Μιχαλάκης
Ταξίδι-αστραπή πραγματοποίησε, αφού, όπως είπε και ο ίδιος, δε θα μπορούσε να λείψει από το πλευρό της ομάδας στη δύσκολη φάση που βρίσκονται τα μπαράζ, ο πρόεδρος της ΑΕΛΚ, Νίκος Μιχαλάκης. Ο μεγαλομέτοχος έφθασε στο νησί προερχόμενος από την Τζέντα και αφήνοντας άναυδους όλους στο στρατόπεδο της ομάδας, αφού δεν περίμεναν την άφιξή του.

Αμέσως επισκέφθηκε τα αποδυτήρια, μίλησε με το Γιάννη Ματζουράκη, ευχήθηκε στους παίκτες καλή επιτυχία και ακολούθως, μαζί με τους συνεργάτες του, παρακολούθησε το παιχνίδι. Το τελικό αποτέλεσμα ασφαλώς και δεν τον άφησε ικανοποιημένο, αλλά έδειξε αισιόδοξος ότι η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει και να πάρει το εισιτήριο για τη Σούπερ Λίγκα.

Αργά το βράδυ αναχώρησε για την Αθήνα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα δώσει το παρών και στην Πάτρα, στο παιχνίδι τής ΑΕΛΚ κόντρα στην Παναχαϊκή.

Έσπασαν καρδιές στο «Ελ Πάσο»
Στο άλλο παιχνίδι, Καλλιθέα και Παναχαϊκή έμειναν στο επίσης ισόπαλο 2-2 στο «Ελ Πάσο», με την πατρινή ομάδα να προηγείται δύο φορές στο σκορ με τους Ουρτάδο και Φουρτάδο και την Καλλιθέα να μειώνει με καταπληκτικό γκολ του Κατσίκη και να ισοφαρίζει στο τέλος με τον Αρβανίτη. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με το Μιχαλόπουλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕΛΚ: Μάππας, Κριπιντίρης, Καρακώστας, Μήτσης, Χατζόπουλος (77΄ Ταραχούλσκι), Χωριανόπουλος (64΄ Ζουρούδης), Μαρσέλο, Λεοζίνιο (85΄ Βλαστέλλης), Μανούσος, Ντος Σάντος, Μανουσάκης
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Χ.: Λαζαρίδης, Ναζλίδης (89΄ Μαρτσάκης), Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Τζανής, Μιρτσέτα, Δημήτρης, Γκονζάλες, Πάγκαλος (70΄ Δράμι), Μαραγκουδάκης, Δέντσας (91΄ Μαραγκός)

Βαθμολογία
σε 2 αγώνες
1. Πλατανιάς Χ.    5    3-2
2. Καλλιθέα    4    2-2
3. Παναχαϊκή    2    4-5
4. ΑΕΛΚ    2    0-0

Επόμενη Αγωνιστική (Πέμπτη 21/6)
Παναχαϊκή - ΑΕΛΚ
Πλατανιάς Χ. - Καλλιθέα


ΕΙΠΑΝ...

Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, βοηθός προπονητή ΑΕΛΚ:
«Περισσότερες ευκαιρίες»



«Μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα, όμως ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα. Θα μπορούσαμε να είχαμε δημιουργήσει περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες, όμως κάτι δεν πήγε καλά στο παιχνίδι μας. Ο Πλατανιάς - το είχα δηλώσει - δίκαια πρωταγωνιστεί, είναι μια καλή και δυναμική ομάδα και του εύχομαι καλή συνέχεια. Το παιχνίδι με την Παναχαϊκή είναι κομβικής σημασίας και ίσως κρίνει και την πρώτη θέση.»

Γιάννης Χατζηνικολάου, προπονητής Πλατανιά Χ.:
«Στόχος η πρωτιά»



«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή και έμπειρη ομάδα, που από τη μέση και μπροστά είναι όλη η δύναμή της. Είχαμε καταστρώσει ένα πλάνο το οποίο τα παιδιά το τήρησαν και έτσι μπορέσαμε και πήραμε τον πολύτιμο βαθμό, ο όποιος δε λέει κάτι, αφού το Πρωτάθλημα αυτό έχει και άλλα παιχνίδια μπροστά του. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, όμως τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στα τρία εντός έδρας παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας, ώστε να τα κερδίσουμε. Στόχο έχουμε την πρωτιά.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey