Να συλλέξουν εμπειρίες

16/06/2012 - 15:57

Στο Άρνεμ της Ολλανδίας, συμμετέχοντας σε τουρνουά επίλεκτων ομάδων από όλη την Ευρώπη, θα βρεθούν οι ποδοσφαιριστές του Οδυσσέα Ελύτη.

Στο Άρνεμ της Ολλανδίας, συμμετέχοντας σε τουρνουά επίλεκτων ομάδων από όλη την Ευρώπη, θα βρεθούν οι ποδοσφαιριστές του Οδυσσέα Ελύτη.

Το Τουρνουά ξεκινάει στις 28/06, θα διεξαχθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις τής Φίτεσε και αφορά παιδιά που έχουν γεννηθεί το 1995, το ‘96 και το ‘97. Στην αποστολή θα συμμετάσχουν 17 ποδοσφαιριστές του Οδυσσέα Ελύτη, δύο συνοδοί και ο προπονητής. Οι ποδοσφαιριστές είναι οι Γιακαλής, Κάκκαρος, Σοφιάνης, Ζαχαρής, Μαυραγάνης, Παρέλλης, Βέντος, Σαλταμάρας, Μιχαλακέλλης, Χατζηγιοβάννης, Παπαδόπουλος, Κυρβουγιούκης, Παπασταύρου, Ματζουράνης, Βαλσάμης, Κλεάνθης και Γιαννίκος. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και να συλλέξουν εμπειρίες που θα τους φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Τα παιδιά θα συνοδέψουν στην ολλανδική πόλη οι Δημήτρης Λάσκαρης και Ραφαήλ Κάκκαρος και φυσικά ο προπονητής τους, Στέλιος Μουντανάρης.

Στο Τουρνουά ακόμα θα λάβουν μέρος ανάλογες ομάδες από Ισπανία, Τσεχία, Πορτογαλία, Γαλλία, Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία, Βέλγιο, Μάλτα και Τουρκία. Τα παιδιά, εκτός από τους αγώνες, θα περάσουν από εργομετρικά τεστ στις εγκαταστάσεις τής Φίτεσε και θα συμμετάσχουν σε προπονήσεις της τοπικής ομάδας, ενώ θα επιστρέψουν στη βάση τους στις 5/7/2012.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey