Τη νίκη θέλει η ΑΕΛΚ για να αυξήσει τη βαθμολογία της στα μπαράζ ανόδου

Με φόρα για το τρίποντο

16/06/2012 - 15:52

Με το μυαλό στο παιχνίδι με τον Πλατανιά Χ., που θα γίνει τη Δευτέρα στις 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, βρίσκονται άπαντες στο στρατόπεδο της Καλλονής, θεωρώντας ότι η μεθαυριανή αναμέτρηση θεωρείται κομβικής σημασίας όσον αφορά στο εισιτήριο για τη Σούπερ Λίγκα

Με το μυαλό στο παιχνίδι με τον Πλατανιά Χ., που θα γίνει τη Δευτέρα στις 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, βρίσκονται άπαντες στο στρατόπεδο της Καλλονής, θεωρώντας ότι η μεθαυριανή αναμέτρηση θεωρείται κομβικής σημασίας όσον αφορά στο εισιτήριο για τη Σούπερ Λίγκα. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Ματζουράκης, αφού ανέλυσε στους παίκτες του την αγωνιστική τους παρουσία στο «Ελ Πάσο», τους ζήτησε να ξεχάσουν το παιχνίδι αυτό και να συγκεντρωθούν σε εκείνο που θα δώσουν με την κρητική ομάδα, η οποία έρχεται με φόρα από το τρίποντο που πήρε στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή. Με τυχόν νίκη, η ομάδα της Λέσβου θα πιάσει τον Πλατανιά στους 4 βαθμούς και θα έρθει ακόμη πιο κοντά στο στόχο της.

Στα αγωνιστικά, ο Τζίμης Βλαστέλλης εξέτισε την ποινή του και επανέρχεται στην ομάδα, ενώ αμφίβολη εξακολουθεί να είναι η συμμετοχή τού Μπάρτοζ Ταραχούλσκι, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατό του. Όπως ενημερώνει τους φιλάθλους η ΠΑΕ, σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια των πλέι-οφ δε θα ισχύσουν οι κάρτες διαρκείας, μετά από απόφαση της ΕΠΑΕ.

«Όνειδος για το ποδόσφαιρο ο Κούγιας»
Με μια λιτή ανακοίνωση απάντησε στις κατηγορίες τής ΠΑΕ Παναχαϊκής και του Αλέξη Κούγια η ΑΕΛΚ. Η καλλονιάτικη ομάδα, αναφερόμενη στο πρόσωπο του κ. Κούγια, τόνισε πως δεν έχει πολλά να πει, καθώς η περίπτωσή του είναι γνωστή σε όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα και πως θα έπρεπε να ασχοληθούν σοβαρά μαζί του οι ποδοσφαιρικοί και μη εισαγγελείς. Παράλληλα, οι άνθρωποι της ΑΕΛΚ αναρωτιούνται ποιας ασυλίας και μέχρι πότε απολάβει ο κ. Κούγιας, ο οποίος έχει αμετακλήτως καταδικαστεί για δωροδοκία, και «ως πότε θα συμπεριφέρεται ανερυθρίαστα και αναιδέστατα, προσβάλλοντας και απαξιώνοντας συλλήβδην θεσμούς, συλλόγους και πρόσωπα».

«Ο κ. Κούγιας, με τη συμπεριφορά και την αλαζονεία του, αποτελεί όνειδος για το ποδόσφαιρο. Είναι πραγματικό δυστύχημα για την ομάδα της Παναχαϊκής να έχει συνδέσει το όνομά της με αυτόν τον άνθρωπο, που επί των ημερών του, με τις εξωθεσμικές πρακτικές των συνεργατών του, οδήγησε το σύλλογο σε μία από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία του», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Καλλονής, καλώντας τις διωκτικές αρχές να επιληφθούν της υποθέσεως και τονίζοντας πως από την πλευρά της η ΠΑΕ, θα περιμένει τις ενέργειες των αρμόδιων πειθαρχικών και δικαστικών οργάνων, επιφυλασσόμενη για κάθε δικαίωμά της.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey