Μέσα στον Αύγουστο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τους ομίλους τής Δ΄ Εθνικής

Γρίφος οι όμιλοι για τη νέα χρονιά

13/06/2012 - 16:09

Ένα δυνατό γρίφο καλούνται να λύσουν τις επόμενες εβδομάδες τα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής, όσον αφορά στον καταρτισμό των ομίλων για την ερχόμενη σαιζόν.

Ένα δυνατό γρίφο καλούνται να λύσουν τις επόμενες εβδομάδες τα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής, όσον αφορά στον καταρτισμό των ομίλων για την ερχόμενη σαιζόν.

Είναι γνωστό ότι οι ενώσεις και οι ομάδες της Κρήτης έχουν ζητήσει να τοποθετηθούν σε έναν αυτόνομο όμιλο, προκειμένου να γλυτώσουν τα έξοδα των μετακινήσεων σε άλλους νομούς της περιφέρειας. Αυτό που δεν είναι γνωστό, όμως, είναι ο τρόπος με τον οποίο θα μπορέσει η Επιτροπή να ικανοποιήσει αυτό το αίτημα, που έχει γίνει γνωστό και στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο. Το σίγουρο είναι ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής τής Δ΄ Εθνικής, Βαγγέλης Τοπολιάτης, και οι συνεργάτες του θα περιμένουν τις δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων για να προχωρήσουν στις επόμενες ενέργειες.

Θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο το ενδεχόμενο να βρεθεί όμιλος που θα συμπληρωθεί από 16 ομάδες, ενώ αποκλείεται ακόμη και να αλλάξει ο αριθμός των ομίλων. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο με τον Αιολικό, τότε η ομάδα της Λέσβου θα παραμείνει στον όμιλο του Πειραιά και θα αποφύγει αυτόν της Αθήνας, ο οποίος θεωρείται αρκετά δύσκολος. Όλα αυτά, φυσικά, θα γίνουν γνωστά μέσα στον Αύγουστο, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο ομάδες που κέρδισαν την παραμονή τους στην κατηγορία, να μην μπορέσουν να δηλώσουν συμμετοχή, λόγω των μεγάλων οικονομικών δυσκολιών που υπάρχουν.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey