Κόντρα στην Καλλιθέα σήμερα η Καλλονή, διεκδικώντας καλό αποτέλεσμα που θα την φέρει κοντά στο μεγάλο της στόχο

ΑΕΛΚ, μπορείς!

13/06/2012 - 16:08

«Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα», λένε άπαντες στο στρατόπεδο της Καλλονής εν όψει των αγώνων των play-offs, που αρχίζουν σήμερα, με τη νησιώτικη ομάδα να κάνει δύσκολη πρεμιέρα στο γήπεδο «Γρηγόρης Λαμπράκης», αντιμετωπίζοντας την Καλλιθέα.

«Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα», λένε άπαντες στο στρατόπεδο της Καλλονής εν όψει των αγώνων των play-offs, που αρχίζουν σήμερα, με τη νησιώτικη ομάδα να κάνει δύσκολη πρεμιέρα στο γήπεδο «Γρηγόρης Λαμπράκης», αντιμετωπίζοντας την Καλλιθέα.

Στην ΑΕΛΚ ξέρουν ότι η Σούπερ Λίγκα θα είναι ακόμη πιο κοντά αν η ομάδα προσέξει και αποδώσει καλό ποδόσφαιρο παίρνοντας νίκες. Τότε θα έχει κάνει το μεγαλύτερο βήμα από ποτέ. Δεν πρέπει να ξεχνάει, όμως, και τους αντιπάλους της, οι οποίοι θα διεκδικήσουν με το ίδιο πάθος το εισιτήριο της ανόδου, οπότε και θα γίνει μεγάλη μάχη στα έξι παιχνίδια που έρχονται.

Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη προετοιμάστηκε με εντατικούς ρυθμούς όλο το προηγούμενο διάστημα και περιμένει την έναρξη των παιχνιδιών, με πρώτο αντίπαλο την Καλλιθέα του Νίκου Παντέλη, μια ομάδα που η Καλλονή την ξέρει καλά. Ο κ. Ματζουράκης έχει ζητήσει από τους παίκτες του να έχουν καθαρό μυαλό, να είναι δυνατοί, αποφασιστικοί, δημιουργώντας φάσεις που θα τις ολοκληρώνουν. Έδειξε, μάλιστα, και αυτός αρκετά αισιόδοξος και πεπεισμένος ότι η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει στη δύσκολη έδρα των αντιπάλων.

Χωρίς δύο…
Ο Μπάρτοζ Ταραχούλσκι μπορεί να έκανε μεγάλο αγώνα για να προλάβει να παίξει στο ματς, εν τούτοις το οίδημα στο γόνατο που τον ταλαιπωρεί, τον άφησε εκτός αποστολής, με τον Πολωνό να ετοιμάζεται πλέον για τα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια ώστε να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του. Το άλλο πρόβλημα της τεχνικής ηγεσίας είναι η τιμωρία με κάρτες του Τζίμη Βλαστέλλη, που κόπηκε και αυτός από την αποστολή, η οποία βρίσκεται από χθες το πρωί στην Αθήνα.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στης 18:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το «ΟΤΕ TV» .

Δύο ώρες αργότερα, η Παναχαϊκή θα αντιμετωπίσει στην Πάτρα τον Πλατανιά Χ..

Η βαθμολογία με την οποία θα μπουν στα πλέι-οφ οι ομάδες, είναι η εξής:
1. Καλλιθέα    2
2. Πλατανιάς Χ.    1
3. Παναχαϊκή    1
4. ΑΕΛΚ    0

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey