Αναλυτικά όλες οι εξελίξεις των ομάδων των τοπικών πρωταθλημάτων του νησιού, σχετικά με το σχεδιασμό της νέας χρονιάς

Με ή χωρίς αλλαγές

08/06/2012 - 16:07

Εν αναμονή της γενικής συνέλευσης βρίσκονται στον πρωταθλητή Κεραυνό Αφάλωνα, που θα αναδείξει τους παράγοντες που θα οδηγήσουν την ομάδα σε νέες επιτυχίες, αυτήν τη φορά στο δύσκολο Πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΦΑΛΩΝΑ
Πρώτα συνέλευση, μετά ο σχεδιασμός
Εν αναμονή της γενικής συνέλευσης βρίσκονται στον πρωταθλητή Κεραυνό Αφάλωνα, που θα αναδείξει τους παράγοντες που θα οδηγήσουν την ομάδα σε νέες επιτυχίες, αυτήν τη φορά στο δύσκολο Πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας. Στην ομάδα αυτό τον καιρό κάνουν διακοπές, αφού η χρονιά που πέρασε ήταν η καλύτερη που θα μπορούσε να έχει ο σύλλογος και όλοι πλέον κοιτάζουν την επόμενη μέρα, η οποία θα είναι αρκετά δύσκολη και με πολλές απαιτήσεις. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν εξελίξεις, αφού οι υποχρεώσεις της ομάδας ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες μέρες και όλα θα ξεκαθαρίσουν στα μέσα του μήνα που διανύουμε. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Χαράλαμπος Βούρος, δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του όσον αφορά στο αν θα παραμείνει ή όχι στη θέση του και τη νέα χρονιά. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για είσοδο στην ομάδα και άλλων ατόμων, που θα ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο το Δ.Σ..

ΑΡΙΩΝ ΠΑΛΑΙΟΚΗΠΟΥ
Βγάζει νέα διοίκηση προσεχώς
Σε αρχαιρεσίες οδεύει και ο Αρίων Παλ., ο οποίος θα αναδείξει νέα διοίκηση το επόμενο διάστημα. Οι συζητήσεις για συγχώνευση με τον Ποσειδώνα Περάματος δε φαίνεται να προχωρούν, με αποτέλεσμα ο σύλλογος να ετοιμάζεται να πορευτεί μόνος του τη νέα χρονιά. Αυτό που επείγει στον Αρίονα, είναι η προσέλευση ατόμων που θα στελεχώσουν διοικητικά την ομάδα, με τον πρόεδρο, Νίκο Κουβέρη, να βοηθά από άλλο πόστο και όχι από τη συγκεκριμένη θέση. Στο θέμα του προπονητή, ο Ξενοφών Χαραλαμπής θα παραμείνει και τη χρονιά αυτή, ώστε να συνεχίσει κανονικά το έργο του.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΕΡΑΣ
Συνέλευση με κόσμο
Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης οι φίλοι της Γέρας, δίνοντας το παρών στη γενική συνέλευση του συλλόγου, που έγινε στην αίθουσα του Πολύκεντρου Παπάδου. Το ευχάριστο για το σύλλογο είναι το γεγονός ότι υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον των φίλων της ομάδας, πράγμα που δείχνει πως η Γέρα έχει και πάλι θέσει τις προϋποθέσεις να πρωταγωνιστήσει, αφού έχει δίπλα της άτομα ικανά. Στη γενική συνέλευση αποφασίστηκε να διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, κάτι που πιθανολογείται ότι θα γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, οπότε θα δρομολογηθεί και ο μεταγραφικός σχεδιασμός εν όψει της νέας χρονιάς. Λέγεται ότι η νέα διοίκηση που θα προκύψει, θα αναθέσει στο Φώτη Κοκκινέλη να συνεχίσει το έργο του στην ομάδα, ενώ θα γίνουν ανανεώσεις και κάποιες καλές προσθήκες, που θα κάνουν την ομάδα πρωταγωνίστρια τη νέα σαιζόν.

ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΣ
Αποχώρησε ο Αμπελικιώτης
Χωρίς διοίκηση έμεινε ο Παλλεσβιακός, αφού μετά τη λήξη του πρωταθλήματος και την εύκολη παραμονή της ομάδας στη Β΄ Κατηγορία, ο πρόεδρός του, Γιώργος Αμπελικιώτης, ανακοίνωσε την αποχώρησή του, αφήνοντας άναυδους τους πάντες. Ο Αμπελικιώτης αποτελούσε την ψυχή της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια και πλέον ο ιστορικός σύλλογος καλείται να πραγματοποιήσει αρχαιρεσίες ώστε να εκλέξει νέα διοίκηση. Ονόματα δεν έχουν ακουστεί, αφού ακόμη είναι νωρίς, αλλά πιστεύεται ότι θα βρεθούν αρκετοί πρόθυμοι να βοηθήσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τη νέα περίοδο.

ΑΡΙΩΝ ΜΗΘΥΜΝΑΣ
Συνεχίζει με τους ίδιους
Με τους ίδιους παράγοντες και τον ίδιο προπονητή θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά ο Αρίων Μήθυμνας, αφού σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου αρχαιρεσίες θα γίνουν το ερχόμενο φθινόπωρο και πιο συγκεκριμένα τον Οκτώβριο. Ο πρόεδρος της ομάδας, Θανάσης Λεμπέσης, έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του Αρίονα στο Πρωτάθλημα, αν και η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία δεν επετεύχθη. Στον πάγκο φυσικά θα παραμείνει ο Σταύρος Μόλβαλης, γέννημα - θρέμμα του Αρίονα, η παρουσία του οποίου κρίθηκε επιτυχημένη από όλους.

ΜΕΣΟΤΟΠΟΣ
Με το ίδιο Δ.Σ.
Μετά από δύο γενικές συνελεύσεις και αρχαιρεσίες, ο Δημήτρης Ζαγκούλης παραμένει για δεύτερη χρονιά στην προεδρία τού Α.Ο. Μεσοτόπου. Επίσης, απόφαση της διοίκησης ήταν να παραμείνει για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο στην ομάδα ο παίκτης και προπονητής, Παναγιώτης Μακαρώνης, ενώ το σκεπτικό των ανθρώπων του συλλόγου είναι να συνεχίσουν με νέους ποδοσφαιριστές, για να μπορέσουν να κερδίσουν ξανά την άνοδο στη Β΄ Κατηγορία. Γι’ αυτό, άλλωστε, αποφασίστηκε να γίνουν και δυο με τρεις προσθήκες παικτών.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey