Το πάλεψε το παιχνίδι ο Όλυμπος, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει τη νίκη από την ομάδα της Κω, που ήταν ανώτερη

Τελευταία ευκαιρία…

06/06/2012 - 15:54

Στην Κω ο Όλυμπος γνώριζε ότι η αποστολή του θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη, αγωνιζόμενος με την καλύτερη ίσως ομάδα του ομίλου, τον Α.Ο. Δικαίου, ο οποίος είναι πλέον στα σαλόνια τής Δ΄ Εθνικής με τη νίκη που σημείωσε.

Στην Κω ο Όλυμπος γνώριζε ότι η αποστολή του θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη, αγωνιζόμενος με την καλύτερη ίσως ομάδα του ομίλου, τον Α.Ο. Δικαίου, ο οποίος είναι πλέον στα σαλόνια τής Δ΄ Εθνικής με τη νίκη που σημείωσε.

Από την άλλη, οι παίκτες του Παπαλόπουλου έχουν μια τελευταία ευκαιρία να καταφέρουν να κερδίσουν την άνοδο στη Δ΄ Εθνική, στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στο Νικολακάκη.

Η ήττα για τον Όλυμπο στην Κω ήρθε μέσα σε διάστημα τριών λεπτών, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πολύ δυνατά στο παιχνίδι αιφνιδιάζοντας τον Καραβασίλη με δύο γκολ. Ο Φονσέκα, στο ύψος της μεγάλης περιοχής, με ασύλληπτο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0. Το δεύτερο γκολ ήρθε τρία λεπτά αργότερα, με το Μυλωνά αυτήν τη φορά να σεντράρει από τα πλάγια και πάλι τον αμαρκάριστο Φονσέκα από κοντά να εκτελεί τον Καραβασίλη για το 2-0.

Ό Όλυμπος μπήκε ξανά στο παιχνίδι στο 21΄, με το Σωτίρι να ανατρέπει αντικανονικά το Βουργουτζή και το διαιτητή να δίνει το πέναλτι. Ο Λαλάς που εκτέλεσε το πέναλτι, ευστόχησε μειώνοντας σε 2-1. Η πιο μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου από το Σεραφίγκο, όταν βρέθηκε τετ α τετ με τον γκολκίπερ, που όμως έδιωξε το πλασέ την τελευταία στιγμή κρατώντας το 2-1.

Αιφνιδιασμός και γκολ
Στην επανάληψη, οι παίκτες της Αγιάσου έδειξαν να χαλαρώνουν και απειλήθηκαν. Πρώτα με το Μυλωνά να πλασάρει λίγο άουτ στο 49΄ και τρία λεπτά μετά, με το Χατζηφούντα αμαρκάριστο στην περιοχή, μετά από ατομική προσπάθεια του Πανόπουλου, να εκτελεί για τρίτη φορά το Μυτιληνιό γκολκίπερ 3-1. Στο 84΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Λύγκος και η τελευταία φάση έγινε στο φινάλε του παιχνιδιού, με τη κεφαλιά του Σκαλέρη να αποκρούει ο Καραβασίλης.

Φινάλε με αγωνία
Σήμερα ολοκληρώνονται τα παιχνίδια των μπαράζ και θα γίνει γνωστή και η δεύτερη ομάδα που θα ανέβει στη Δ΄ εθνική μετά το Δίκαιο. Στο γήπεδο της Αγίας Άννας στο Μενίδι, ο ΑΠΟ Νικολακάκης θέλει μόνο νίκη, αφού στο πρώτο παιχνίδι στην Αγιάσο είχε ηττηθεί με 3-1, ενώ τον Όλυμπο τον ευνοεί ακόμη και η ισοπαλία.

Ο Θοδωρής Παπαλόπουλος έχει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με την απουσία του κεντρικού αμυντικού Λύγκου, ο οποίος αποβλήθηκε στην Κω, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βουργουτζή, ο οποίος τραυματίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι και αποχώρησε. Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 15:30.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Α.Ο. ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΩ: Τσαραπατσάνης, Πανόπουλος (54΄ Δραμουντάνης), Γκουντελίτσας, Μπαλής, Σωτίρι, Μποϊλής, Μυλωνάς, Χατζηφούντας Γ. (75΄ Σκαλέρης), Χατζηφούντας Χ. ,Φονσέκα (81΄ Κεφαλιανός)
ΟΛΥΜΠΟΣ: Καραβασίλης, Σπάχι, Καλουτζής, Τσαμπλάκος, Λύγκος, Κουρβανιός (60΄ Τόρα), Λαλάς, Καζάνης (68΄ Λαμπράκης), Βουργιουτζής (29΄ λ.τ. Τζιθριώτης), Μαλακός, Σεραφίγκος

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey