Δριμύτερο επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το 2ο 6x6 SportLesvos Tournament by Electronet

Κάνει σέντρα!

02/06/2012 - 15:49

Το SportLesvos Tournament by Electronet επιστρέφει και κάνει σέντρα την Τρίτη 5 Ιουνίου.

Το SportLesvos Tournament by Electronet επιστρέφει και κάνει σέντρα την Τρίτη 5 Ιουνίου.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η αθλητική ιστοσελίδα SportLesvos.gr παρέα με την Electronet έρχονται να συνεχίσουν ή ακόμα και να ξεπεράσουν την επιτυχία του περσινού Τουρνουά. Οι αγώνες ξεκινούν την ερχόμενη Τρίτη στις εγκαταστάσεις του «Olympico» στη Νεάπολη Μυτιλήνης, που για περισσότερο από ένα μήνα θα αποτελεί σημείο συνάντησης όλων των φίλων του ποδοσφαίρου, με 115 αναμετρήσεις.

Στο Τουρνουά έχουν δηλώσει συμμετοχή συνολικά 34 ομάδες, έτοιμες να αγωνιστούν, να διασκεδάσουν και να διεκδικήσουν δώρα συνολικής αξίας 8.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, στους παίκτες της νικήτριας ομάδας θα απονεμηθεί από ένας φορητός υπολογιστής, προσφορά της «Electronet Προδρόμου». Στους παίκτες της ομάδας που θα τερματίσει δεύτερη, θα δοθούν δωροεπιταγές ρολογιών αξίας 80 ευρώ από το κοσμηματοπωλείο «Βογιατζή» και αθλητικά μπουφάν, προσφορά τού «Olympico», ενώ τέλος ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές θα δοθούν στους παίκτες της ομάδας που θα βγει τρίτη, προσφορά τής «Electronet Προδρόμου».

Χθες στις εγκαταστάσεις του γηπέδου που θα φιλοξενήσει τους αγώνες, αναμενόταν να γίνει η κλήρωση των ομίλων, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων, του αρχιδιαιτητή της διοργάνωσης Νίκου Χρόνη, των ιδιοκτητών των αθλητικών εγκαταστάσεων και των συντελεστών τού SportLesvos, αλλά και οι τελευταίες διευκρινίσεις αναφορικά με τους κανονισμούς τού Τουρνουά.

Τέλος, στο Τουρνουά θα δημιουργηθούν τέσσερις όμιλοι των επτά ομάδων και ένας των έξι. Από τους συνολικά πέντε ομίλους, στην επόμενη νοκ-άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι τρεις πρώτες ομάδες και η καλύτερη 4η των ομίλων.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey