Χόρτασαν γκολ στην Αγιάσο, με τον Όλυμπο να κάνει… προπόνηση κόντρα στην Άνω Μερά εν όψει του κρίσιμου παιχνιδιού με το Δίκαιο

Με εφτάρα… για την άνοδο

01/06/2012 - 14:50

Για τον Όλυμπο ο αγώνας με την τελευταία του ομίλου ομάδα της Άνω Μεράς Μυκόνου ήταν μια υποχρέωση που έπρεπε να βγει, εν όψει του δύσκολου και κρίσιμου αγώνα που ακολουθεί με τον Α.Ο. Δικαίου Κω. Αγώνα, που θα κρίνει και ποια ομάδα θα πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια ανόδου.

Για τον Όλυμπο ο αγώνας με την τελευταία του ομίλου ομάδα της Άνω Μεράς Μυκόνου ήταν μια υποχρέωση που έπρεπε να βγει, εν όψει του δύσκολου και κρίσιμου αγώνα που ακολουθεί με τον Α.Ο. Δικαίου Κω. Αγώνα, που θα κρίνει και ποια ομάδα θα πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια ανόδου.

Οι παίκτες του Ολύμπου, στον αγώνα της Τετάρτης, πήραν μια εύκολη νίκη, χωρίς να κοπιάσουν και αποδείχθηκαν ένα από τα φαβορί για την άνοδο, καθώς έκλεισαν από την αρχή τον αντίπαλο στην περιοχή του και τον «σφυροκοπούσαν». Η πρωταθλήτρια Κυκλάδων φαίνεται ότι επηρεάστηκε από το κοπιαστικό ταξίδι έξι ωρών που έκανε, ερχόμενη στο νησί με δύο φουσκωτά σκάφη για να αποφύγουν οι άνθρωποί της τα υπέρογκα ποσά που απαιτούνται με το αεροπλάνο. Οι παίκτες του Τζιόβα δεν παραδόθηκαν αμαχητί, αλλά πάλεψαν όσο οι δυνάμεις τους κρατούσαν στο γήπεδο.

Αφεντικό από την αρχή…

Το παιχνίδι της Αγιάσου εξελίχθηκε σε μονόλογο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν κινδύνεψαν από τους αντιπάλους παρά μόνο προς το τέλος, όταν χαλάρωσαν και έκαναν λάθη, τα οποία η ομάδα των Κυκλάδων τα εκμεταλλεύτηκε, μειώνοντας το σκορ. Μάλιστα, οι Μυκονιάτες έχασαν και δύο πέναλτι, με το Γιάννη Μαρτίνο και το Γρηγόρη Ασημομύτη.

Ο Όλυμπος αποχαιρέτησε τους φίλους του με καλή εμφάνιση και πολλά γκολ και θα πάει τώρα στα δυο εναπομείναντα εκτός έδρας παιχνίδια να πάρει αυτό που επιθυμεί, κάνοντας στο τέλος το όνειρο πραγματικότητα. Η εδαφική υπεροχή των παικτών της Αγιάσου καρποφόρησε στο 31΄, με τον Καζάνη να βγάζει περίφημη σέντρα στην καρδιά της άμυνας, όπου ο Μαλακός, που είχε πάρει σωστή θέση στο δεύτερο δοκάρι, την έστειλε στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα και ενώ η πίεση ήταν μεγάλη στην περιοχή του Αγγελίδη, Σπάχι και Καζάνης συνδυάστηκαν πολύ όμορφα, η μπάλα κατέληξε στο Λαλά, ο οποίος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του 2-0. Με το σκορ αυτό ολοκληρώθηκε και το πρώτο ημίχρονο.

Πεντάρα στο δεύτερο
Η ομάδα των Κυκλάδων μπήκε καλά στα πρώτα λεπτά της επανάληψης και κατάφερε να κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή τού Αμπτούλ από τον Κουρβανιό. Ο Μαρτίνος, που ανέλαβε να το εκτελέσει, το έστειλε στα χέρια του Καραβασίλη. Ό,τι δεν κατάφεραν οι παίκτες του Τζιόβα, το πραγματοποίησαν οι γηπεδούχοι, φθάνοντας και σε τρίτο τέρμα στο 53΄, οπόταν ο Μαλακός με ωραία προσπάθεια σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Δυο λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Σεραφίγκου, με ωραία κεφαλιά να αξιοποιήσει σέντρα από τον Καζάνη και να κάνει το 4-0. Στο 63΄, ο Παναγιώτης Βουργουτζής με ωραία ατομική προσπάθεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πλασάροντας τον Αγγελίδη 5-0. Το 6-0 έκανε ο νεαρός Καλουτζής, που βρήκε χώρο στην περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ 10 λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης, με ξερό σουτ από τον Ασημομύτη, που βρήκε εκτός θέσης τον γκολκίπερ του Ολύμπου. Έξι λεπτά μετά, ο Λαλάς βγήκε τετ α τετ πλασάροντας εύστοχα τον Αγγελίδη και κάνοντας το 7-1. Τα τελευταία λεπτά άνηκαν στην Άνω Μερά, που λίγο πριν τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας, κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μαρτίνου, όμως ο Ασημομύτης δε σημάδεψε σωστά, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Όμως ένα λεπτό μετά, ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά πέτυχε το 7-2. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μαρτίνος με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα εκτελώντας ιδανικά το Μυτιληνιό τερματοφύλακα και με τον τρόπο αυτό διαμόρφωσε το τελικό 7-3.

Ισοβαθμία
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, ο ΑΠΟ Νικολακάκης βρέθηκε σε καλή μέρα κερδίζοντας με 3-0 τον Α.Ο. Δικαίου Κω, υποχρεώνοντάς τον στην πρώτη του ήττα. Με την ήττα αυτή, η ομάδα της Δωδεκανήσου απέκτησε συγκάτοικο στη βαθμολογία τον Όλυμπο και θα λύσουν τις διαφορές τους στο μεταξύ του παιχνίδι.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΟΛΥΜΠΟΣ: Καραβασίλης, Σπάχι (70΄ Καρακλάς), Καλουτζής, Τσαμπλάκος, Λίγκος, Κουρβανιός, Λαλάς, Καζάνης, Βουργουτζής, Μαλακός (70΄ Καρέτος), Σεραφίγκος (66΄Λαμπράκης)
ΑΝΩ ΜΕΡΑ ΜΥΚΟΝΟΥ: Αγγελίδης, Ομφέρκο, Ασημομύτης, Κατρατζόπουλος, Κεραμιδάς, Γάτσος (46΄ Λυκούρης), Ψυχράμης, Μπουρμπουλας (60΄ Χρέμη), Αμπτούλ, Κουκάς, Μαρτίνος


Αποτελέσματα
4η Αγωνιστική
ΑΠΟ Νικολακάκης - Α.Ο.Δικαίου 3-0
Όλυμπος - Άνω Μερά 7-3

Βαθμολογία
σε 4 αγώνες
1. Α.Ο. Δικαίου Κω 9 8 -4
2. Όλυμπος 9 12-6
3. Νικολακάκης 6 8-5
4. Άνω Μερά 0 3-16

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey