Γιάννης Χατζηνικολάου:

«Στο γήπεδο θα αναδειχθεί ο καλύτερος»

30/05/2012 - 16:14

Ο τεχνικός του Πλατανιά Χανίων, Γιάννης Χατζηνικολάου, θεωρεί την ΑΕΛΚ ως ένα από τα φαβορί στα πλέι-οφ για τη Σούπερ Λίγκα και σήμερα μιλάει στο «Ε».

Ως νεοφώτιστες ομάδες στη Football League, Πλατανιάς και Καλλονή πέτυχαν το στόχο τους με το παραπάνω, που δεν ήταν άλλος από τη συμμετοχή στην τετράδα των πλέι-οφ. Κάτι που το ήθελαν και οι σύλλογοι, που θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωποι στο μίνι πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα. Ο τεχνικός των Κρητικών, Γιάννης Χατζηνικολάου, θεωρεί την ομάδα της Λέσβου ως ένα από τα φαβορί στα πλέι-οφ για τη Σούπερ Λίγκα και σήμερα μιλάει στο «Ε».

Πώς κρίνετε τις τέσσερις ομάδες που πέρασαν στα πλέι-οφ:
«Πιστεύω πως υπήρχαν και άλλες δύο ομάδες που θα τους άξιζε να είναι στα μπαράζ, όπως ο Πανσερραϊκός και ο Πιερικός, που κρατούσε τη θέση του αλλά η ήττα του στα Ψαχνά τον άφησε εκτός. Πιστεύω ότι αυτές οι έξι ομάδες έδειξαν ένα καλό πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, είχαν και κάποια σκαμπανεβάσματα, τα ξεπέρασαν όμως και πέτυχαν το στόχο τους. Δε σας κρύβω ότι και εμείς κάναμε μια κοιλιά, αλλά την ξεπεράσαμε στην πορεία.»

Τι προβλέπετε να γίνει στα μπαράζ;
«Μάχη πιστεύω ότι θα γίνει. Και μάλιστα μεγάλη μάχη, αφού και οι τέσσερις ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες να πετύχουν το στόχο τους.»

Ποια είναι η άποψή σας για την ΑΕΛΚ;
«Ήμουν στο γήπεδο και στον πρώτο γύρο και διέκρινα ότι, παρά την ήττα της, η Καλλονή αγωνίστηκε καλά. Στο μεταξύ μας παιχνίδι, μου άρεσε το γεγονός ότι οι παίκτες της ήθελαν τη νίκη για να περάσουν στην τετράδα. Δεν ξέρω αν η ομάδα μου ήταν με 11 παίκτες στο γήπεδο, αντί για 10, πώς θα συμπεριφερόταν, πάντα σύμφωνα με τις πιθανότητες του ποδοσφαίρου. Έδειξε, πάντως, ότι είναι μια ομάδα που πατάει καλά στο γήπεδο, έχει καλούς και έμπειρους παίκτες και μια δύσκολη έδρα.»

Η νίκη της στο μεταξύ σας παιχνίδι ήταν δίκαιη;
«Ξέραμε ότι θα παίξει σφιγμένα και με πολλή προσοχή στην άμυνά της. Είχα πει στους παίκτες μου να παίξουν με αντεπίθεση και να κυνηγήσουν το γκολ, αφού εμείς δεν είχαμε κανένα άγχος, αλλά ούτε και καθαρό μυαλό, όπως φάνηκε τελικά. Ένα γκολ έκρινε το παιχνίδι, το γκολ τής ΑΕΛΚ, η οποία τελικά πέτυχε το στόχο της. Της εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρει και μαζί της θα τα πούμε, πάντα σε φιλικά πλαίσια, στα πλέι-οφ.»

Ποιοι συνέβαλαν στην επιτυχία του Πλατανιά;
«Στην επιτυχία του Πλατανιά συνέβαλαν, και θα ήθελα να τους συγχαρώ γι’ αυτό, οι παίκτες μου. Παράλληλα, είμαι ευγνώμων και στη διοίκηση, που είναι κοντά μας και προσπαθεί να λύνει προβλήματα που δημιουργούνται στην ομάδα. Όπως επίσης και ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον κόσμο του Πλατανιά, που ήρθαν ακόμη πιο κοντά στην ομάδα και θα πρέπει να αισθάνονται περήφανοι πλέον που η ομάδα του τόπου τους διεκδικεί μετά από 40 χρόνια να προσπαθήσει να βγει και πάλι στη μεγάλη κατηγορία.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey