Πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στο ΝΟΜ

Μέσα σε κλίμα συναίνεσης

24/05/2012 - 14:58

Η τακτική εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του Συλλόγου Γονέων - Κηδεμόνων και Φίλων Κολύμβησης και Πόλο του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη 16 Μαΐου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Μυτιλήνης.

Η τακτική εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του Συλλόγου Γονέων - Κηδεμόνων και Φίλων Κολύμβησης και Πόλο του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη 16 Μαΐου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Μυτιλήνης. Μετά τον απολογισμό των πεπραγμένων του συμβουλίου στα δύο χρόνια θητείας του και τον οικονομικό απολογισμό, ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Ψηφίστηκαν οι: Περικλής Μπιτάδος, Δημήτριος Μαμώλης, Ελένη Καλίτσα, Ευστράτιος Αλτιπαρμάκης, Μαρία Δαγγέλη - Πλατή, Μιχαήλ Χτενέλλης και Ταξιαρχούλα Φωτέλλη. Την Παρασκευή, το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων - Κηδεμόνων και Φίλων Κολύμβησης και Πόλο τού ΝΟΜ συγκροτήθηκε σε Σώμα με την εξής σύνθεση:

Πρόεδρος: Ευστράτιος Αλτιπαρμάκης
Αντιπρόεδρος: Μαρία Δαγγέλη - Πλατή
Γραμματέας: Μιχαήλ Χτενέλλης
Ταμίας: Ελένη Καλίτσα - Σίμου
Μέλη: Μαμώλης Δημήτριος, Περικλής Μπιτάδος, Ταξιαρχούλα Φωτέλλη

Μετά το τέλος της διαδικασίας, εκφράστηκε η βεβαιότητα ότι ο Σύλλογος θα καταβάλει προσπάθεια για την ανοδική πορεία των τμημάτων κολύμβησης και πόλο τού ΝΟΜ, προσφέροντας κάθε δυνατή βοήθεια.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey