Σώζεται ο Ερμής, στη Β1 η ομάδα της Στύψης

Δε γίνεται το μπαράζ Ερμή - Καραβαγγέλη

24/05/2012 - 14:55

Δε θα διεξαχθεί το μπαράζ της Β΄ Κατηγορίας μεταξύ Ερμή και Καραβαγγέλη για την παραμονή και τον υποβιβασμό, όπως αρχικά είχε ειπωθεί. Σύμφωνα με την προκήρυξη του Πρωταθλήματος, στην περίπτωση των δύο ομάδων ισχύει η συγκομιδή τερμάτων που συγκέντρωσαν από το μίνι πρωτάθλημα των μπαράζ.

Δε θα διεξαχθεί το μπαράζ της Β΄ Κατηγορίας μεταξύ Ερμή και Καραβαγγέλη για την παραμονή και τον υποβιβασμό, όπως αρχικά είχε ειπωθεί. Σύμφωνα με την προκήρυξη του Πρωταθλήματος, στην περίπτωση των δύο ομάδων - όπως ρητά αναφέρεται - ισχύει η συγκομιδή τερμάτων που συγκέντρωσαν από το μίνι πρωτάθλημα των μπαράζ. Ο Ερμής Παμφίλων έχει πετύχει τα περισσότερα, αλλά έχει δεχθεί και τα λιγότερα από τον αντίπαλό του.

Θυμίζουμε ότι η μεταξύ τους αναμέτρηση είχε τελειώσει ισόπαλη με 2-2, παιχνίδι το οποίο είχε διεξαχθεί στη Στύψη. Η εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος που συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης, έκρινε ότι στην Κατηγορία θα παραμείνει η ομάδα των Παμφίλων και ο Καραβαγγέλης θα υποβιβαστεί στη Β1 Κατηγορία. Απομένει σήμερα η πρόταση αυτή να επικυρωθεί από το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Λ..

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey