CUBA BREAK

18/05/2012 - 15:55

Γεια σας. Ο τελικός τού Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζει το Σάββατο και τα φώτα όλου του πλανήτη θα στραφούν στο Μόναχο, όπου θα αναδειχθεί η νέα «βασίλισσα» της Ευρώπης! Υπάρχουν και σημαντικά ματς σε πρωταθλήματα που είναι σε εξέλιξη και με ανοιχτά... μέτωπα, ενώ το «μενού» έχει και τελικούς κυπέλλων!

Γεια σας. Ο τελικός τού Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζει το Σάββατο και τα φώτα όλου του πλανήτη θα στραφούν στο Μόναχο, όπου θα αναδειχθεί η νέα «βασίλισσα» της Ευρώπης! Υπάρχουν και σημαντικά ματς σε πρωταθλήματα που είναι σε εξέλιξη και με ανοιχτά... μέτωπα, ενώ το «μενού» έχει και τελικούς κυπέλλων!

ΜΠΑΓΕΡΝ - ΤΣΕΛΣΙ
Μπάγερν και Τσέλσι υπόσχονται σπουδαία «μονομαχία» για την κούπα τού Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά το χαμένο τελικό και στο Κύπελλο Γερμανίας από την Ντόρτμουντ, οι Βαυαροί θέλουν όσο τίποτε άλλο αυτό το τρόπαιο στο «σπίτι» τους. Άλλη... ομάδα η Τσέλσι από τότε που την ανέλαβε ο Ντι Ματέο, κι είναι ικανή για... όλα. Τα παιχνίδια των δύο ομάδων μέσα στη χρονιά είχαν τέρματα. Με απουσίες αμφότερες, ειδικά στις άμυνές τους. Μπορούν γκολ και οι δύο αντίπαλοι.
Εκτίμηση: Over
 
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΠΕΣΚΑΡΑ
Μεγάλο ματς έχουμε και στη Γένοβα, ανάμεσα στη Σαμπντόρια και την Πεσκάρα για τη Β΄ Ιταλίας. Η γηπεδούχος είναι για 6 ματς αήττητη (5-1-0) με 4 σερί νίκες. Με... τρίποντο εξασφαλίζει την παρουσία της στα πλέι-οφ ανόδου. Στη 2η θέση η φιλοξενούμενη, μάχεται για την απευθείας άνοδο, αλλά προέρχεται από ήττα-σοκ από τη Λιβόρνο στην έδρα της με 0-2. Ποντάρω στη φόρμα τής Σαμπντόρια.
Εκτίμηση: 1

ΣΟΣΟ - ΜΑΡΣΕΪΓ
Η Σοσό πέτυχε δυο σερί νίκες και είναι στο +1 από τη ζώνη υποβιβασμού, κρατώντας στο... χέρι της την παραμονή. Με νέα νίκη εντός (τελευταία αγωνιστική) με την αδιάφορη Μαρσέιγ (δε χαρίστηκε πάντως την προηγούμενη αγωνιστική στην Οσέρ), μένει στο Σαμπιονά. Η Σοσό εντός στα 6 τελευταία της έχει, άλλωστε, μία ήττα (4-1-1) και στηρίχτηκε στην έδρα της (7-4-7). Οι Μασσαλοί στα 3 τελευταία τους δεν έχουν χάσει (2-1-0), αλλά εκτός έχουν αδυναμίες (4-5-9).
Εκτίμηση: 1


... + ΤΟ ΕΞΤΡΑ

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ - ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ
Καλύτερη ομάδα η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας από την Ακαδέμικα του... δικού μας Εντίνιο, και έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του Κυπέλλου Πορτογαλίας. Στην 4η θέση τερμάτισαν τα «λιοντάρια» (έφτασαν και στους «4» του Γιουρόπα Λιγκ), ενώ οι αντίπαλοί τους σώθηκαν στο τέλος με δυο σερί νίκες. Στο Πρωτάθλημα είχαμε 2-1 στην έδρα («Ζοσέ Αλσαλάδε») της Σπόρτινγκ και ισοπαλία 1-1 στο «σπίτι» της Ακαδέμικα. Μπορούν τα «λιοντάρια» να κλείσουν τη χρονιά με τρόπαιο.
Εκτίμηση: 1


ΠΡΟΣΕΞΤΕ...

Στο Σαμπιονά γίνεται μάχη για την 5η θέση (οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ). Δυο από τις ομάδες που την διεκδικούν, είναι Μπορντώ και Σαιντ Ετιέν. Όποια νικήσει, θα πανηγυρίσει. Από το 2009 σε 5 ματς, ανεξαρτήτως έδρας (μαζί με τη νίκη με 2-1 τής Σαιντ Ετιέν φέτος στον α΄ γύρο), έχουμε 4 Over, δυο συνεχόμενα στην έδρα των «στεφανουά». Αξίζει το Over.

Αήττητη σήκωσε το «σκουντέτο» η Γιουβέντους και φυσικά θέλει να κάνει το νταμπλ. Ο τελικός του Κυπέλλου αποτελεί, όμως, μεγάλη πρόκληση και για τη Νάπολι. Φέτος για το Πρωτάθλημα είχαμε στο Τορίνο 3-0 και στη Νάπολι 3-3. Θα παίξω Over και στο μεγάλο τελικό στο «Ολίμπικο» της Ρώμης.

Στο MLS, δυνατό παρουσιάζεται το Κολοράντο στην έδρα του (3-0-1) και σκοράρει. Υποδέχεται το Κάνσας (εκτός 3-0-2), που κάνει... κοιλιά και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, αλλά τελευταίως έχει προβλήματα στην άμυνά του. Αμφότερες μπορούν γκολ. Με... έλκει το Over, σημείο που πληρώνει καλά!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey